Magazin

Stanija slavi sa Filipom – Ja sam primjer mladim djevojkama!

Napisao admin

Stanija i Filip sinoć se nisu pridružili žurki na kojoj su bili neki od farmera, a danas ni traga ni glasa od njih. Po svemu sudeći starleta je ispunila svoje obećanje, i prekinula apstinenciju sa manekenom. Kako je ispričala po izlasku sa ''Farme'' spremna je i da ispuni još jedno – nema više svlačenja.


Stanija (Foto: cure.ba)

Ja sam još prije “Farme” riješila da stavim tačku na golotinju jer imam 28 godina i smatram da je to vrijeme prošlo. To sam uradila kad sam bila mlađa i sad je vrijeme da se uozbiljim, da diplomiram, da se bavim nekim ozbiljnim poslom. Ja sam primjer mladim djevojkama da žive punim plućima, da putuju, zarađuju… a kada dođu djeca, da se smire – kaže Stanija odgovarajući na pitanje hoće li poslušati Filipa koji je rekao da je vrijeme da prestane sa golotinjom.

Dok je ona bila na “Farmi” pojavile su se njene golišave slike kao i snimak u kom pleše u vešu.

– Fotografije su nastale još kada sam u pubertetu počela da dobijam grudi i da se slikam sama ispred ogledala, kao i svaka klinka, bez odjeće, sama za sebe. U teretani u Rumi ostavila sam mobilni na recepciji i neki momci su te slike prebacili na njihov telefon, što se proširilo internetom. Ne vidim šta je loše u tome – kaže starleta koaj je ostala bez pobjede u “Farmi”.

blic

Komentari

komentara