Magazin

ALEKSANDRU I FILIPA SVATOVI BOGATO DARIVALI NA VJENČANJU: Mladenci zaradili pola miliona eura! (FOTO)

Napisao A. K.

Aleksandra eks-Prijović i njen suprug Filip Živojinović zaradili su pravo bogatstvo na glamuroznoj svadbi organizovanoj u četvrtak. Mladenci su, kako Kurir saznaje, inkasirali oko 500.000 evra!

Novopečeni bračni par je svoju dvogodišnju vezu prekjuče krunisao brakom, a gala proslavu organizovali su u Belekspo centru. Za razliku od većine mladenaca koji poklonima (uglavnom kovertama koje dobiju) uspeju da pokriju troškove organizacije venčanja, Prija i Filip nemaju tih muka. Naime, mladoženjin otac Boba Živojinović i njegova supruga Lepa Brena finansirali su svadbu, koja je koštala 400.000 evra, a sav novac koji su mladenci dobili na poklon iskoristiće za zajednički početak života.

– Prema prvim procenama nakon venčanja, Aleksandra i Filip su inkasirali oko pola miliona evra jer je većina gostiju kao poklon spremila novac. S obzirom na to da je na proslavi bilo oko 900 zvanica, mladenci su u ogromnom plusu. Veliki broj kolega i prijatelja porodice Živojinović sa javne scene prisustvovao je venčanju, a zna se da su mnogi galantni kada su pokloni u pitanju. Inače, Aleksandri i Filipu je zarada bila na poslednjem mestu i nisu ni pričali na tu temu, ali svima je jasno da su zaradili, posebno ako se uzme u obzir da su troškovi organizacije proslave poklon od Filipove porodice – kaže izvor blizak porodici Živojinović i dodaje da, iako su mladenci insistirali da deo novca daju Breni i Bobi, oni su to odbili.

– Živojinovići za to nisu hteli ni da čuju. Troškovi svadbe su, pored egzotičnog putovanja, poklon mladencima. Brena smatra da će im taj novac dobro doći kao osnova za početak zajedničkog života, a na njima je u šta će da ga investiraju, da li u novu nekretninu ili renoviranje i proširenje stana u kome će živeti – kaže izvor.

Podsetimo, venčanje decenije koštalo je skoro pola miliona evra: 150.000 evra Boba je platio za prenoćište gostiju iz inostranstva, a za raskošnu garderobu – venčanice i odela platili su 60.000 evra. Na dekoraciju svadbenog prostora, za koji se pobrinula firma „Weddings and Events by Svadbena zvona“, Živojinovići su dali 70.000 evra. Mladenci su poručili cveće iz Holandije i kristale iz Kine, a angažovali su i dekoratera. Goste je obezbeđivalo 60 telohranitelja, a služilo ih je čak 160 konobara.

Izvor: Kurir

Komentari

komentara