Magazin

Estradni menadžer – Zbog izjava o Memi i Ekremu, Minu Kostić možda više ne treba zvati da gostuje u BiH!?

Napisao admin

Estradni menadžer iz Bosne i Hercegovine (ime i prezime poznato redakciji), izrazio je svoje ogorčenje istupom pjevačice Mine Kostić (Minira Jašari) zbog njezinih izjava o Ekremu Jevriću i Sulejmanu Haljevcu Memi. Čak predlaže da njegove kolege menadžeri, vlasnici klubova i diskoteka, razmisle hoće li ovu djevojku ubuduće pozivati da nastupa u BiH.


Mina Kostić (foto: cure.ba)

Dakako, riječ je o predfinalu reality showa Farma (sinoć) koje je podiglo prašinu oko mnogo toga. Sa Farme je izašao Ekrem Jevrić o čemu smo i pisali. No, nije to sve, u studiju kao gosti bili su političar Nenad Čanak, još neke estradne ličnosti i Mina Kostić pjevačica koja je o Ekremu i Sulejmanu Haljevcu Memi govorila loše, vjerovatno i na nacionalnoj osnovi (jer je seksipilna pjevačica na stub stavila samo njih dvojicu).

– Emina Jašari, alijas Mina Kostić, drznula se večeras da popljuje po Ekremu i Sulejmanu Memu iz niskih pobuda. Ona je u svakom smislu po mom mišljenju odavno persona non grata (nepoželjna) i da se ja pitam bio bi joj zabranjen i prelet avionom preko BiH – kazao je spomenuti menadžer.

doznajemo

Komentari

komentara