Magazin

Vjerovali ili ne – Ovo je Dadu Polumentu iživciralo više od svih pitanja o razvodu

Napisao admin

Popularni pjevač Dado Polumenta već mjesecima je “na tapetu” zanimanja javnosti zbog svog braka sa Selmom Mekić, muzičke karijere i slično, no manje-više je uvijek strpljivo odgovarao na pitanja novinara o svim ovim temama.


Dado Polumenta (foto: cure.ba)

Ali, vjerovali ili ne, ima nešto zbog čega je izgubio živce više od svih pitanja o razvodu, braku, karijeri…. u tolikoj mjeri da je novinarima zalupio slušalicu ni ne saslušavši pitanje do kraja!

Da, upravo to se dogodilo novinaru sarajevskog tabloida Express kada je pokušao doznati šta je istina u priči da bi Polumenta mogao ostati bez skupocjenog automobila.

Naime, navodno mu je policija oduzela “audi A7″, a njegov zaplijenjeni četvorotočkaš trenutno je parkiran ispred policijske stanice Novi Beograd i njegovo porijeklo se ispituje. Automobil ima švedske registracijske tablice, što je policiji pobudilo sumnje da su mu `papiri` neregularni. Ukoliko se ispostavi da je auto ukraden, pa potom prodat pjevaču, policija će pokrenuti određene zakonske procedure, piše spomenuti tabloid, opisujući ono što se dogodilo njihovom novinaru:

– Dok se vrši provjera, automobil koji Dado Polumenta vozi i u spotu za pjesmu “Ti, ti, samo ti” bit će na policijskom parkingu. Pozvali smo pjevača, koji nam je spustio slušalicu i prije nego što je saslušao pitanje do kraja…

doznajemo

Komentari

komentara