Magazin Video

Očajnički pokušaj – Anoreksična majka u borbi za život svoje bebe (VIDEO)

Napisao admin

Anoreksična majka očajnički pokušava da se ugoji kako bi rodila zdravu bebu


Holi Grifits (foto: b92)

Dvadesetjednogodišnja Holi Grifits pati od anoreksije još od osme godine. Svoju borbu nastavila je i kroz dvije trudnoće. Pri rođenju prvog djeteta, porođaj je morao biti indukovan jer je beba u 37 nedjelji majci Holi slomila rebro i nagnječila pluća. Beba je na rođenju imala 2,5 kilograma i srećom nije imala nikakve posljedice po zdravlje, prenosi b92.net.

Sada je Holi u 37 nedjelji trudnoće i čeka djevojčicu koji će nazvati Isla. Iako je trudna već osam mjeseci, Holi ima samo 51 kilogram i ne izgleda uopšte kao da je trudna.

“Pokušavam da za užinu jedem sireve i pijem visokokalorične frapee. Očajnički se borim da se oporavim, kako bih mogla svoju djecu da učim kako zdravo da se hrane”.

“Ne bih mogla da podnesem da moja djeca imaju ovakav fizički problem kao ja. Nikada sebi ne bih oprostila da ovu bolest prenesem na svoju djecu”.

Dodala je da su ona i njen vjerenik, koji je inače menadžer teretane, bili šokirani kada je prvi put ostala u drugom stanju: “To je bio šok u mom životu, nisam mogla da vjerujem da sam u drugom stanju pošto su šanse za to bile veoma male, “rekla je ona.

“Bila sam rastrzana između zdravlja bebe i mržnje prema sopstvenom tijelu koje se povećava. Bila sam blizu nervnog sloma “, dodala je ona.

cure.ba

Komentari

komentara