Magazin

"Farma" – Era: Stanija mi je rekla da će ostaviti Filipa čim izađu

Napisao admin

Bliži se kraj rialitija, pale su maske, farmeri konačno jedni o drugima govore ono što misle. Naročito kada napuste imanje. Onda im se jezik razveže i po svakome opletu. Tamo su, ipak, pred kamerama i širokim auditorijumom u trci za 50.000 evra, glumili da su nešto što nisu.


Era Ojdanić (foto: cure.ba)

Farmer koji je u nedjelju od Stanije u duelu izgubio i napustio imanje u Lisoviću, Era Ojdanić, za “24 sata” otkriva da na farmi ima puno prljavštine, ali i da će ljubav između starlete i manekena pući, ako on ne bude pobjednik.

– Ma kakva ljubav? Stanija će ga ostaviti čim izađu. Ona voli jake muškarce, da je zaštite. Manekenčić nema nikakve šanse. Čak mi je rekla jednom prilikom da ako ne uzme 50.000 evra, neće preći ni Pančevački most na putu do kuće. Baciće ga. Dok smo bili u izolaciji, sama mi je rekla da je Filip sirovina. “Filip je neobrađena sirovina za klesanje. Ja ću da ga oblikujem po svom nahođenju”, rekla mi je. On je u daunu posljednjih dana. Mislim da su mu pali glasovi i da nema nikakve šanse da pobijedi – rekao je folker.

Ni Danijelu Alibabiću i Jovani Nikolić Era ne predviđa blistavu budućnost.

– Pa on je smiješan. Nema od toga ništa. To će takođe da pukne, čim se “Farma” završi.

Na pitanje da li mu se neka žena na farm” dopala, kao i da li bi, da je mlađi 20 i više godina, pokušao da osvoji Stanijino srce, kratko je rekao: “Znate li koliko mene, takvih kao Stanija, čeka napolju? I puno boljih”, u svom stilu je završio Ojdanić.

24sata.rs

Komentari

komentara