Magazin

Ljubavni horoskop za oktobar 2020. godine: Bikovima nailazi stabilan period, Blizanac blista i šarmira, emotivan i komplikovan mjesec pred Rakovima, Škorpija ima kosmičku šansu

Napisao H. H.

Ljubavni horoskop za oktobar 2020. godine najavljuje i jedan divan susret za rođene u znaku Lava – evo gde vas čeka osoba s kojom ćete, konačno, ‘kliknuti’!

Ovnovi dozvolite da neke stvari ostanu u prošlosti, Bikovima nailazi stabilan period, Blizanac blista i šarmira, emotivan i komplikovan mesec pred Rakovima, Škorpija ima kosmičku šansu, Vaga se ljuti bez potrebe, za Wannabe piše Brankica Milošević.

OVAN

Ne preispitujte prošlost voljene osobe, čak i ako ste u ovom periodu suočeni sa problemima koji iz te prošlosti proizilaze. Budte na strani partnera i ukažite mu poverenje – uz vašu punu podršku, sam će pronaći rješenje i prevazići obrasce koji smetaju i njemu i vašem odnosu.

Vašem temperamentu je stalno potrebno obuzdavanje, a sada je važno da ostanete strpljivi i ne dozvolite da vas emocije preplave i dovedu do ishitrenih riječi i akcija.

Slobodni Ovnovi bi pod uticajem osjećanja mogli početi da se ponašaju iracionalno – možete se naći u situacijama da istupate i preuzimate inicijativu kad treba da mirujete i da se strpite, ili da oklijevate kada treba da preduzmete neku akciju. Šaljete nejasne poruke osobama koje vam ukazuju pažnju, pa ne treba da se čudite ako se neko ko je bio zainteresovan ohladi i povuče.

BIK

Harmonija i razumijevanje u partnerskim odnosima vladaju tokom oktobra. Izrazite svoja osjećanja, podijelite sa partnerom svoje bojazni, očekivanja i želje i radite na postavljanju zajedničkih planova.

Sve što sada pokrenete zajedno, ići će vam od ruke u budućnosti. Ukoliko vam partner skrene pažnju na neke vaše stavove i ponašanja, primite to kao savjet, a ne kao kritiku i potrudite se da se korigujete, tako ćete prenijeti emotivnu harmoniju i na druge važne lične i porodične odnose.

Slobodni Bikovi sa mogu naći pod pritiskom osjećanja, naročito ako im neka osoba već duže vrijeme skreće pažnju, a odnos je kompleksan i nedefinisan.

Nemojte čekati da pritisak postane nepodnošljiv, jer ćete podleći impulsima i izgovoriti stvari koje mogu bolje i bezbolnije da se definišu i iskomuniciraju.

Uradite ono što je potrebno da se dobro osjećate sami sa sobom, pa ćete i odnose sa drugima regulisati na zadovoljavajuć način.

BLIZANCI

U partnerskim odnosima nastupa turbulentan period, ispunjen napetošću i nepirijatnim emocijama. Biće vam teško da pronađete zajednički jezik sa partnerom, dosadašnji kompromisi prestaju da funkcionišu i svako „vuče“ na svoju stranu. Ukoliko želite da sačuvate odnos, bolje je da se distancirate i pozabavite sobom, nego da se upuštate u besmislene i nekonstruktivne rasprave. Rješenje ćete naći kada budete mogli da posmatrate stvari hladne glave, iz šire perspektive.

Slobodni Blizanci blistaju šarmom u ovom periodu – romantika i senzualnost su svuda oko vas, a vaša uobičajena skeptičnost po pitanjima srca, prosto se topi.

Pokažite svoju ljubaznost, toplinu, inteligenciju, povežite se sa onima sa kojima dijelite interesovanja i vrijednosti. Ne analizirajte previše ono što se dešava, prepustite se događajima i pusite da idu svojim tokom. Ako budete pokušavali da upravljate, kontrolišete, procjenjujete – napravićete grešku…

RAK

Zvijezde vas upozoravaju – stabilnost u partnerskim odnosima može biti narušena vašim romantičnim interesovanjima koja dolaze sa strane. Poplava osjećanja u oktobru preti da vas odnese u vode u kojima, realno, niste u stanju da plivate – dvostruki život nije za vas.

Shvatite ovo kao iskušenje i dobro procjenite svoje vrijednosti i koliko vam znači ono što imate, pa ako procjenite da želite da čuvate to i negujete, usmjerite svoju energiju na regeneraciju odnosa.

Slobodni Rakovi će takođe biti u romantičnom raspoloženju, sa mogućim preokretima i iznenađenjima, koja niste očekivali (iako ste ih možda priželjkivali).

Postupajte taktično, budite oprezni i ne gubite strpljenje, kako se ne biste dezorijentisali, kada vjetrovi ljubavi počnu da pušu sa raznih strana i unose vam pometnju.

Ne morate nikog da fascinirate svojim šarmom i duhom, samo se opustite i budite prirodni, planetarna energija je na vašoj strani.

LAV

U partnerskim odnosima vam je u ovom periodu više nego išta potrebno strpljenje i stabilnost. Pokušajte da ne ulazite u rasprave i sukobe sa partnerom, nemojte ga izazivati svojim sarkastično plasiranim kritikama, već budite predusretljivi i smireni.

Može se pojaviti problem ljubomore – kod partnera, ili kod vas – a to je nešto što reflektuje problem koji treba da sagledate zajedno i to nežno i sa velikim razumijevanjem, ali odlučno i bez povlačenja i “zabijanja glave u pijesak”.

Slobodni Lavovi će imati prosvjetljujuće uvide tokom oktobra – kreiraće vam se situacije u kojima ćete duboko shvatiti sve aspekte svog života, svojih potreba i želja i moći ćete da korigujete pogrešne stavove i očekivanja koja imate od ljubavi.

Možete upoznati osobu sa kojom ćete „kliknuti“ od prve, a ovaj kontakt je povezan sa učešćem u javnim događajima, ili profesionalnim skupovima.

DJEVICA

Ovog perioda, vaš duh, energija i smisao za humor su u usponu – svaki problem koji nastane u partnerskim odnosima, riješavate duhovito, inteligentno, sa toplinom i bez drame.

A mogli biste da se suočite sa baš takvim problemima, koje jednostavno treba nadići snagom svog integriteta, šarmantno i dobronamjerno.

Ne dozvolite da vas bilo šta uznemiri toliko da spustite nivo svoje perspektive, ostanite iznad situacije i otkrićete da vam odlično ide, da se dobro zabavljate i da pozitivno utičete na partnera.

Slobodne Djevice bi mogle da se nađu u vrtlogu nekakvih spletki i prepričavanja, unutar društva koje smatraju bliskim. Pa, bliskost i prijateljstvo će biti na ispitu i pokazaće se ko su ljudi na koje uvijek možete da računate.

Bićete malo razočarani i povreijđeni, ali velike su šanse da sretnete ili prepoznate nekog ko je već tu, ko vas razumije, umije da vas utješi i vrati vas na vibraciju pozitivnosti…

VAGA

U partnerskim odnosima period nesporazuma i razočaranja zbog nerealnih očekivanja – potrebno je da se suočite sa svojim osjećanjima i da stvari posmatrate realno.

Da biste u tome uspjeli, morate razumijeti objektivne okolnosti, koje nameću ograničenja ličnim nastojanjima i željama – i vas i vašeg partnera.

Zajedno ćete lakše proći kroz to, samo kroz iskrenu i neprekinutu komunikaciju. Ljutnji nema mjesta, ni na sebe ni na partnera, kad uspijete da zajedno pronađete uzroke i razloge, moći ćete da se bolje orijentišete i djelujete u odnosu na svoja saznanja.

Slobodne Vage blistaju u bojama jeseni – romansa je na pomolu, a ako ste nestrpljivi, usmjerite svoju energiju u kreativne poduhvate.

Zvijezde vam pružaju podršku u ostvarenju snova na svim planovima, a kada je ljubav u pitanju, u procesu ste otkrivanja onoga što ljubav za vas stvarno jeste, za razliku od onoga što ste mislili da treba da bude i bez uspjeha pokušavali da postignete.

ŠKORPIJA

Vrijeme je za napredak partnerskih odnosa na duhovnom nivou – produbite zajednička interesovanja, istražite duhovne prakse i pronađite onu koja vam oboma odgovara. Imate kosmičku priliku da mnogo saznate, steknete mudrost i toleranciju koja vam je nedostajala i pri tom upoznate i sebe i partnera na mnogo dubljem nivou.

Budite strpljivi i blagonakloni, slijedite svoju intuiciju i osnažite suptilne veze sa svojim partnerom.

Slobodne Škorpije osjećaju priliv pozitivnog energetskog naboja – to će vam pomoći da se snađete u nekim izazovnim situacijama, u kojima je potrebno više da pokažete svojim primjerom moć strpljivosti, prihvatanja i razumijevanja, nego da preuzmete inicijativu.

Možete upoznati osobu sa kojom ćete otkriti nove nivoe emotivne povezanosti i otvoriti vrata neistraženih predela komunikacije i konekcije.

STRIJELAC

U ovom periodu morate uložiti trud u održavanje i negovanje partnerskih odnosa, a možda ćete se osjećati skeptično i preispitivati da li uopšte treba da se trudite.

Fokusirajte se na dobre strane vašeg odnosa, prikupite energiju iz onog što vrijedi, pa iz te perspektive preispitajte i prevrednujte svoja osjećanja i svoje odnose.

Ukoliko dođete do zaključka da ste uložili sve što ste imali i dobili sve što ste mogli, povucite se dostojanstveno iz tog odnosa, a ukoliko osetite da treba da se borite i trudite, dajte sve od sebe i uključite partnera u sve aspekte svog života, svojih planova i akcija.

Slobodni Strijelci bi mogli da se nađu u čudnim emotivnim okolnostima, koje će provocirati etičke dileme i pitanja savjesti. Niko ne može da vam da ispravan savjet, ali planetarna konfiguracija vas upućuje da preispitate svoje vrednosti, naspram univerzalnih i da prioritete izmjerite novim merilima, koja se ne koriste u uobičajenim situacijama…

JARAC

Pokušajte da unesete pozitivnu atmosferu u odnos sa partnerom, jer možete da utičete na njegovo raspoloženje. Pokažite strpljenje i ne shvatajte lično partnerov naboj i potrebu za dramom i sukobom.

Vaše samopouzdanje i uzmeljenost su na ispitu, koji možete da položite sa najvišom ocjenom, ukoliko ostanete prisebni, vedri, pozitivni i neuznemireni. Neće vam biti lako, ali to nije iznad vaših sposobnosti, upravo suprotno – to je prilika da upotrebite i unapredite svoje sposobnosti.

Slobodni Jarčevi bi mogli da se nađu u poziciji da se osjećaju poniženo – ukoliko pokušavate da skrenete pažnju osobe koja vas uzbuđuje i fascinira, možda u naporu da date sve od sebe, ne primijetite da vam ona ne uzvraća adekvatno i da vas na neki način iskorišćava.

A kad to shvatite, možete se osjećati zaista poraženo i glupo. Šta god da osjećate, prihvatite to smireno, izvucite pouku i nastavite dalje.

VODOLIJA

U partnerskim odnosima vreme povišene osjetljivosti i kod vas i kod partnera. Biće sukoba i nervoze, ali i trenutaka prisnosti, mira i povezanosti.

Od vaše stabilnosti prilično zavisi kakva će atmosfera preovlađivati, pa zato radite ono u čemu ste najbolji – rješavajte probleme i situacije onako kako se pojave, jednu po jednu, temeljno i strpljivo.

Slobodne Vodolije imaju planetarnu podršku za lični rast i razvoj i značajne uvide vezane za unutrašnji i emotivni život.

Riješit ćete se nekih iluzija, razotkriti neke obrasce i odbaciti neka očekivanja – to je ogroman posao, a vi možete da ga obavite, tako da se osjećate slobodno, rasterećeno i spremno za prihvatanje novih izazova i učenje novih lekcija.

Može se pojaviti osoba (ili je ona već prisutna), sa kojom možete da podijelite i iskomunicirate svoja unutrašnja previranja i uvide.

RIBE

Izuzetna planetarna konfiguracija pruža vam priliku za pozitivan razvoj partnerskih odnosa, u onom pravcu u kome već neko vrijeme priželjkujete da krenu.

Pojačana senzitivnost omogućiće vam da bolje razumijete partnerove motive i da stvari sagledavate iz njegovog ugla, pa ćete imati širi uvid i dublje shvatanje vašeg odnosa i načina na koje on može da napreduje i da se razvija.

Slobodne Ribe će osjećati potrebu da pomažu i popravljaju (intenzivniju nego inače). Vaša empatija i velikodušnost, mogu vas uplesti u komplikovane i frustrirajuće odnose, sa osobom koja će izmicati svim vašim pokušajima da joj se istinski približite.

Ne trošite svoju energiju uzalud, što prije prihvatite da su u pitanju toksični odnosi i skupite snagu da se povučete, bolje za vas.

Komentari

komentara