Magazin

Horoskop – 10 stvari koje nas očekuju u oktobru 2020. godine: Pojačana intucija nam otkriva važnu stvar za budućnost

Napisao H. H.

Saznajte koji datumi u oktobru su ključni i šta vam sve planete donose do kraja mjeseca!

Oktobar je mjesec prepun izazova, ali 10. mjesec po redu u 2020. godini može nam otvoriti vrata za novi životni početak!

Zamislite avion koji se sprema za slijetanje. Moramo da vežemo pojaseve i pripremimo se za nekoliko turbulencija dok avion poalko počinje da usporava i spušta se.

Baš takav će biti i oktobar mjesec.

Postoji uzbuđenje što se približavamo kraju godine, ali istovremeno se javlja strepnja zbog stvari koje mogu krenuti po zlu. Iako ćemo ovog mjeseca osjetiti nekoliko turbulencija, na kraju ćemo ipak stiči na željeno odredište.

U zvijezdama je zapisano da se sada svi pripremimo da završimo jedan karmički ciklus. Tek tada nas očekuje energija pročišćenja koja će nas naučiti šta treba da sačuvamo, a šta da otpustimo.

Baš kao što avion pri sletanju usporava, tako ćemo se i mi u oktobru usporiti pod uticajem retrogradnog marsa. Takođe, 13. oktobra Marsu se pridružuje i retrogradni Merkur koji donosi dodatne prepreke i izazove. Očekuju nas dva puna mjeseca, 1. i 31. oktobra.

Saznajte koji datumi u oktobru su ključni i šta vam sve planete donose do kraja mjeseca:

1. oktobar – pun Mjesec u znaku Ovna

Ovnom vlada planeta Mars, pa ćemo osjetiti snažne vibracije crvene planete. Ovaj pun Mjesec donosi nam puno noviteta u život i moguće je da će mnogi zbog naglih promjena biti uznemireni i uplašeni. Kakve god emocije da osjećate, potrudite se da svaka od njih izađe na površinu kako biste ih se jednom zauvijek oslobodili. Ovo je snažna energija za pročišćavanje, posebno na kolektivnom nivou.

3. oktobar – kojukcija Mars – Erida

Erida je boginja razdora, konflikta i zalaže se za povratak lične moći. Poruka ovog aspekta je da budete oprezni prije svake odluke kako kasnije ne biste zažalili. Na kolektivnom nivou, ovu energiju možemo vidjeti kao potrebu da se založimo za svoja prava i ono u šta vjerujemo.

4. oktobar – Pluton u direktnom hodu

Pluton je u retrogradnoj fazi od 24. aprila 2020. godine, ali u oktobru Mjeseca postaje direktan. Moguće je da ćemo se u mislima vratiti na događaje iz aprila mjeseca. Završavamo stare projkete i saznajemo nove ključne informacije.

6. oktobar – Mars je najbliži Zemlji

Bićemo svjedoci još moćnije energije ove crvene planete jer se početkom oktobra približava planeti zemlji. Mars može da donese povećanu napetost, ali i pojačanu strast.

9. oktobar – kvadrat Marsa i Plutona

Ovo je period kada dolazi do zloupotrebe moći, sukoba mišljenja i prevara. Aspekt nas podstiče da se izborimo za ono što zaslužujemo.

13. oktobar – retrogradni Merkur

Merkur je retrogradan u znaku Škorpije. Odgovori i rješenja kriju se unutar nas, zato je važno u ovom periodu osluškivati unutrašnji glas i pratiti znakove intuicije. Komunikacija može biti narušena, zato mjerite riječi prije nego što nešto izgovorite.

16. oktobar – Supermlad Mjesec u Vagi

Poziva nas da se fokusiramo na ravnotežu. Pojačava se kreativna energija i lako ćemo pronaći nove i vrijedne načine kako da pristupimo životu i promjenama koje nas očekuju. Više se ne vraćamo na staro, već prihvatamo i učimo od svake promjene koje nam život donosi,

17. oktobar: Sunce i zvijezda Arktur

Još uvijek pod uticajem mladog Mjeseca imamo Sunce koje se poravnjava sa zvijezdom Arktur. Vjeruje se da je Arktur dom visoko inteligentnih bića više svijesti. Na ovaj dan možemo iskoristiti iscjeljujuću i pokretačku energiju ove zvijezde. Ova plava energija može nam podići vibracije srca, povećati intuiciju i podsjetiti nas na našu međusobnu povezanost i čitav kosmos.

22. oktobar – vladavina Škorpije

Napuštamo vazdušni znak Vage i ulazimo u vodeni znak Škorpije. Sezona Škorpije se smatra tačkom ponovnog rađanja u astrologiji. Oslobađamo se i dopuštamo sebi da se preporodimo dok se probijamo kroz poslednje sezone astrološkog točka.

31. oktobar – Noć vještica i Plavi Mjesec u Biku

Noć vještica je, a mi imamo pun Mjesec! Kako je ovo drugi puni mjesec u oktobru mjesecu, naziva se Plavi mesec i predstavlja rijetku pojavu. Ovaj plavi Mjesec pojačaće duhovne energije koje su već prisutne u ovo doba godine. Osjetićemo se povezano sa svojom intuicijom i psihičkim sposobnostima. Oko ovog punog Mjeseca takođe ima neke turbulentne energije. Kako je Uran, planeta iznenađenja, aktivna u ovom trenutku, možda ćemo dobiti neke šokantne vijesti ili informacije koje nam otkrivaju da smo bili upleteni u veliku iluziju, piše “Lovesensa“.

Komentari

komentara