Magazin

Horoskop za subotu 30. maj: Bik bi danas mogao da izgubi dobrog prijatelja, Vagu će mučiti stomačne tegobe

Napisao H. H.

Šta vam zvijezde danas poručuju..

OVAN
LJUBAV: Treba da poradite na konstruktivnoj komunikaciji sa partnerom da bi vaš ljubavni odnos opstao. POSAO: Mogu vas brinuti izvesni problemi u sferi finansija. ZDRAVLJE: Upaljeno grlo, piše “Informer“.

BIK
LJUBAV: Imaćete problema na relaciji partner-prijatelji, zbog čega biste mogli čak izgubiti nekoga ko vam je prijatelj. POSAO: Nesporazumi sa ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Gastritis.

BLIZANCI
LJUBAV: Najbolje je da ne čekate već iskoristite ovo povoljno vrijeme za ljubav. POSAO: Kvar sredstava za rad ili nepredviđeni problemi u radu. ZDRAVLJE: Upala mišića.

RAK
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je posesivan. POSAO: Iako ćete naići na neke teškoće, trend je vrlo pozitivan i možete očekivati napredak. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

LAV
LJUBAV: Neka osoba ili okolnosti će vam rušiti odnos. Nemojte slušati glasine već komunicirajte sa partnerom. POSAO: Problemi sa nadređenima ili pravni problemi. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

DJEVICA
LJUBAV: Partner će prolaziti kroz neke teškoće, zbog čega će tražiti vašu podršku. POSAO: Problem u partnerskom poslu i preveliki troškovi. Moguća neracionalna ulaganja. ZDRAVLJE: Slabije.

VAGA
LJUBAV: Mogu se probuditi neke negativne emocije, pogotovo kod partnera. POSAO: Promjenljiv uspjeh, pogotovo ako se bavite logistikom i administracijom. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

ŠKORPION
LJUBAV: Izbjegavajte da sarkastično komentarišete i sve će proći bez većih problema. POSAO: Moguća promjena posla, želja da se napravi promjena. Tražit ćete bolju priliku. ZDRAVLJE: Infekcije.

STRIJELAC
LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi stabilnost, kod “svežih” parova prevelika očekivanja mogu dovesti do problema. POSAO: Izvjesno pogoršanje će vas natjerati na promjenu. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Nestabilnost i manji problemi koje ćete vjerovatno uspjeti da prebrodite. POSAO: Morat ćete da vratite neke dugove ili ćete imati neplanirane troškove. ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

VODOLIJA
LJUBAV: Čeznut ćete za fizičkim kontaktom, ali negativne okolnosti će vas frustrirati. POSAO: Problem sa nadređenim osobama i osobama ili institucijama od autoriteta. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Nemojte se nadati da ćete naći ljubav, a ako ste već u vezi, mogući su problemi. POSAO: Možda ćete biti primorani da istrpite kritiku nadređenih. ZDRAVLJE: Grlobolja.

Komentari

komentara