Magazin

Ljubavni sedmični horoskop: Prolazna zadovoljstva, romantika …

Napisao H. H.

Sedmični ljubavni horoskop od 5. do 12. maja…

OVAN

Ovnovi će ove sedmice lakše podnositi napetost koja moće da se stvori na emotivnom planu, ali neke mogu ponovo opterećivati problemi iz prošlosti. Nije isključeno da će neki razmišljati o staroj ljubavi. Slobodni će biti optimistični i lakše će sklapati nove kontakte.

BIK

Bikovi će ove sedmcie osjećati više optimizma u emotivnim odnosima, a planovi koje su mnogi odlagali sada bi mogli početi da se ostvaruju. Biće više šansi za lijepa poznanstva, kao i za nove ljubavne veze. Zauzeti Bikovi sa partnerom mogu ostvariti ljepši i opušteniji odnos.

BLIZANCI

Bliznaci ove sedmice pokazuju više interesovanja za nova poznanstva, ali bi neki molgi da naiđu na prepreke u ostvarivanju svojih emotivnih planova. Odnos sa partnerom biće ispunjen nerazumijevanjem, ali se razgovorom još uvijek mogu riješiti postojeći problemi.

RAK

Rakovi se ove sedmice dobro snalaze u nekim situacijama koje će od njih zahtjevati promjene na emotivnom planu. Još uvijek je moguće razgovorom riješiti neke probleme i tako zadržati dobre odnose u vezi. Slobodni nove kontakte mogu imati preko prijatelja.

LAV

Lavovi će ove sedmice pokazivati više optimizma u emotivnim kontaktima, pa će se zauzeti tako boriti protiv partnerove nezainteresiranosti. Neki Lavovi će ozbiljno razmišljati o osobi koja im je prije značila, a neki bi se mogli upustiti u tajnu ljubavnu vezu.

DJEVICA

Djevice u toku ove sedmice mogu imati neke probleme koji će im izgledati nesavladivi, tako da će kvariti raspoloženje i sebi i partneru. Ipak, u drugoj polovini sedmice će se situacija srediti. Slobodni će biti raspoloženi za nove kontakte koje će najviše imati preko prijatelja.

VAGA

Vage ove sedmice mogu osjećati prolazno nezadovoljstvo u emotivnim odnosima, a neki se ljubavni planovi mogu izjaloviti. Ipak i dalje će biti otvoreni za nove kontakte i poznanstva. Kod zauzetih, odnos sa partnerom mogao bi da pretrpi prolazne probleme.

ŠKORPIJA

Škorpije ove sedmice osjećaju potrebu da analiziraju svoj emotivni žtvoti i neće biti naročito raspoloženi za druženje i nove kontrakte. Zauzeti će pokazivati manji interes za partnera, pa bi odnos u vezi mogao da zahladi. Škorpije koji su na nekom putovanju imaće više sreće.

STRIJELAC

Strijelčevi će ove sedmice biti prilično neraspoloženi za emotivni život, osim ukoliko ih ne zainteresira neka neobična osoba iz poslovnog okruženja. Zauzeti će biti dosta rezervisani prema partneru, ali će njegovo pozitivno raspoloženje uticati da onosi u vezi ne zahlade.

JARAC

Jarčevi ove sedmice mogu doživjeti neke lijepe trenutke ako se nađu na nekom putovanju. Odnos sa partnerom će se bez obzira na neke momente nerazumijevanja biti sklandiji, jer će on pokazivati više tolerancije, a razgovorom se još uvijek mogu riješiti nesporazumi.

VODOLIJA

Vodolije ove sedmice mogu osjećati nerazumijevanje u odnosu sa partnerom, ali to uspevaju da prevaziđu ukoliko budu spremni na kompromis. Oni koji imaju neku tajnu simpatiju, mogli bi sa njom da uspostave kontakt. Slobodne Vodolije očekuje više novih poznanstava.

RIBE

Ribe ove sedmice mogu osjećati kao će ih u emotivnim odnosima opterećivati neke stvari iz prošlosti. Partner neće biti naročito raspoložen za saradnju, tako da se neki za savjet mogu obratiti prijateljima. Slobodni pripadnici zanka pokušat će da se opuste u poznatom društvu, piše “Conopljanews“.

Komentari

komentara