Magazin

Veliki sedmični horoskop (od 23. do 29. marta 2020.)

Napisao H. H.

Sedmični horoskop.

Ovan
Imate potrebu da mijenjate nešto na polju posla, ali niste baš sigurni koja je odluka ispravna. Na polju ljubavi možete da budete skloni ljubomori, pa o tome povedite računa. Važno je da pazite na svoje zdravlje jer u narednom periodu zbog stresa možete da budete skloni manjim problemima, piše “Krstarica“.

Bik
Kada je u pitanju posao, očekuje vas zabrinutost zbog neizvjesnosti. Pred vama je period u kojem ćete imati puno dilema. U ljubavi vam sada na neki način prija samoća. Kada je u pitanju zdravlje, nepovoljan je period pa se potrudite da vodite računa o sebi. Oko svega što vas brine se posavjetujte sa ljekarom.

Blizanci
Na polju posla vas očekuje povoljan period u kojem ćete uspjeti da ostvarite dobar odnos sa saradnicima i kolegama. Kada je u pitanju ljubav, moguć je flert ali ne i početak veze još uvijek. Na polju zdravlja vas očekuje dobra faza za oporavak ukoliko ste imali bilo kakve probleme. Sve vam ide na bolje.

Rak
Osjećate da ste puni snage i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Možete da se nadate pozitivnom periodu na polju ljubavi, partner vam pruža podršku. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je period u kojem su mogući manji problemi sa leđima i kičmom, pa povedite računa o tome.

Lav
Moguće je da će vas sreća pratiti na polju posla i da ćete generalno biti zadovoljni svojom situacijom. Na polju emocija vam je potrebna neka avantura ili neobavezna veza, niste sada za nešto ozbiljno. Imate puno snage u sebi i generalno kada je u pitanju zdravlje ne bi trebalo da očekujete veće probleme.

Djevica
Iako ste bili zabrinuti za svoje finansije, polako vam se kockice sklapaju i idu u sve boljem smjeru. Možete da očekujete da ćete na polju ljubavi imati probleme sa ljubomorom. Kada je u pitanju zdravlje, skloni ste manjim problemima sa krvotokom, cirkulacijom a i probava vam je osjetljiva.

Vaga
Očekuje vas period u kojem ćete imati priliku za neki nov, pozitivan, poslovni dogovor. Na polju ljubavi vam slijede važne promjene sa voljenom osobom. Moguće je da razmišljate o braku. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete biti skloni manjim problemima sa alergijama.

Škorpija
Pred vama je period u kojem ćete biti fokusirani na poslovne promjene. Imat ćete veći broj obaveza. Na polju ljubavi vas očekuje faza u kojoj ćete imati prazan hod, bez većih promjena. Na polju zdravlja vas očekuje nestabilno stanje. Poštujte savjete stručnjaka i oko svega se posavjetujte sa ljekarom.

Strijelac
Možete da očekujete da ćete uspjeti da riješite neke dileme i probleme koje ste do sada na polju posla imali. Nova ljubav vam dolazi i zadovoljni ste zbog toga. Kada je u pitanju polje zdravlja, važno je da se trudite da vježbate, da održite dobru kondiciju i da izbjegavate stresne okolnosti oko sebe.

Jarac
Pred vama je sedmica u kojoj su moguće poslovne promjene. Moguće je da ste u vezi nekih odluka sada brzopleti. Na polju ljubavi imate uznemirenost i manje probleme sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete biti skloni manjim problemima sa stomakom.

Vodolija
Moguće je da ćete na polju posla imati dosta sitnih obaveza i nestabilnosti koje vas prate. Kada je u pitanju polje ljubavi, komunikacija sa jednom zanimljivom osobom vam se pokreće. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati manje probleme, pad imuniteta. Posavjetujte se sa ljekarom.

Ribe
Pred vama je period koji bi mogao da vam donese poboljšanje finansija. Dolaze vam neke lijepe vijesti. Spremni ste da na ljubavnom polju sa voljenom osobom donesete neke zajedničke odluke. Kada je u pitanju zdravlje, važno je da vodite računa o svojoj ishrani i navikama kako biste se osjećali što bolje.

Komentari

komentara