Magazin

Karmička sreća stiže u život 5 horoskopskih znakova

Napisao H. H.

Astrolozi kažu da će period od 5. do 12. februara biti sasvim poseban za 5 horoskopskih znakova, tačnije, predviđaju period kada u njihov život dolazi karmička sreća i nevjerovatna promjena na bolje!

Evo koji su to sretnici i šta ih očekuje!

Rak

Pripadnici ovog znaka mogu slobodno da počnu da slave, jer će njihova serija loše sreće i neuspjeha u ovom periodu doživjeti kraj. Zamijenit će je velika sreća na svim poljima!

Na polju karijere čeka ih impresivno dostignuće, priznanje i uspjeh, a nadređeni će shvatiti koliko je dobro dati jednom Raku više slobode kada je u pitanju posao. To će uticati da pripadnici ovog znaka pokazuju još bolje rezultate nego ranije.

Kada je u pitanju ljubav, Rakovi će uživati bukvalno u rajskoj atmosferi okruženi ljubavlju i toplinom. Sudbinsko vrijeme za Rakove počinje 4. februara. Neće biti dugačko, ali će biti veoma, veoma srento.

Lav

Vama će ovih nekoliko dana potpuno promijeniti život. Za kratak period od 4. do 10. februara postići ćete nevjerovatne uspjehe. Karmička sreća će vas pratiti na svakom koraku i šta god da namjerite, odlučite ili uradite. Sve to ste vi zaslužili – dobrim djelima koja ste velikodušno činili u prošlosti.

Na poslu ćete biti i te kako primjećeni, ali i nagrađeni. Imat ćete podršku čitave svoje okoline. Ljubav će biti kao iz bajke, a i zdravlje je savršeno.

Djevica

Rijetka i velika sreća čeka predstavnike horoskopskog znaka Djevice. Nestat će nesporazumi kojih je bilo, pogotovo u ljubavnom odnosu, i ustupit će mjesto harmoniji.

Na poslu ćete dobiti zaslužena priznanja, zbog čega će vam i samopouzdanje porasti. Zbog toga ćete više vjerovati u sebe i nizati nove uspjehe. Moguće je unaprijeđenje i povišica.

Strijelac

“Viša sila” je odlučila da u periodu od 4. do 10. februara maksimalno i zasluženo uživate u plodovima dosadašnjeg rada. Stiže vam i poveći finansijski dobitak u vidu povišice, nagrade ili nasljedstva.

Sada možete da se opustite – vaša karijera ima veoma čvrstu podlogu. Vrijeme je da se više posvetite partneru i uživate u ljubavnoj harmoniji koju vam ovaj period donosi.

Ribe

U život Riba konačno dolazi svjetlost i dugoočekivana sreća. Uspjeli ste da zaslužite mnoštvo nagrada za koje vam karma sada vraća na najljepše moguće načine.

U ovom periodu možete da postignete mnogo, samo je važno da napravite dobar plan i da se po njemu upravljate. Veza koju sada otpočnete ili kojoj se lijepo posvetite, trajaće zauvijek i biće kao iz vaših najljepših snova, piše “Balkans press“.

Komentari

komentara