Magazin

Kad botoks popusti: “Isplivala” ne tako bajna fotografija pjevačice Maje Šuput

Napisao H. H.

Poznato je kako svatovskoj pjevačici Maji Šuput Tatarinov (40) fotografije na Instagram profilu ‘pegla’ modni stilist Marko Grubnić (37).

Njezini pratitelji primijetili su kako Maja na svakoj fotografiji nema bora, kao ni podočnjaka te savršeno bijele zube. No, nedavno je ‘isplivala’ fotografija pjevačice koja nije tako ‘bajna’ kao ostale na društvenim mrežama, piše 24sata.

Naime, na otvaranju jednog dućana Maja je pozirala s kolegom Edom Drakulićem (29) iz grupe Mejaši. Glazbenik se na svom profilu društvene mreže pohvalio zajedničkom fotografijom, a Majini pratitelji vrlo brzo su primijetili kako se pjevačica malo ‘nagužvala’, te ima vidljive podočnjake, a ni osmijeh joj nije tako blistav kao na njezinim privatnim fotografijama.

– Ajme Majo, pa kaj si to radila od sebe – napisala je zabrinuta obožavateljica ispod fotografije. Maja je fotografiju s istog događanja podijelila na svom Instagram profilu na kojem izgleda drugačije nego s pjevačem Mejaša.

Iako je nekim Hrvaticama uspjelo poći za rukom da s filerima izgledaju prirodno, a neke niti sa zahvatima nisu uspjele prekriti svoje nedostatke, Maja se, tvrde stručnjaci, doslovno unakazila filerima.

– Obrazi su problem. Od previše filera stvorila joj se kobasica na licu – rekao nam je jedan estetski kirurg još 2016. nakon što se pjevačica pojavila na promociji svog albuma ‘Showgirl’ potpuno ispeglana.

Pored toga, Šuput je otvoreno rekla da je prije 10-ak godina povećala grudi jer je bila nezadovoljna njihovom veličinom, a operaciju je platila oko 25.000 kuna. Osim plastičnih operacija i filera, pjevačica obožava i ‘kvarcanje’ pa nerijetko pretjera s tretmanima.

Komentari

komentara