Magazin

Dnevni Horoskop za Utorak 04. Juli

Napisao H. H.

Horoskop je simbolički prikaz međuodnosa prirodnih principa na izvesnom mestu u trenutku nečijeg rođenja koji je u skladu s međuodnosom tih istih prirodnih zakona u svesti pojedinca. Horoskop je slika neba u određenom trenutku (položaji Sunca, Meseca, planeta, zvezda), gledano sa određene tačke na planeti Zemlji u određenom trenutku.

Horoskop se sastoji od velikog broja elemenata i njihovih povezanosti. Astroloških elemenata, astroloških znakova, astrološke kuće, planete, planetarni aspekti. Pročitajte i analizirajte današnji horoskop na našem sajtu.

Bik – Dnevni Horoskop
Vaša intuicija je danas na visokom nivou, naročito kada su porodični odnosi u pitanju. Primetićete da vas neko laže i biće vam teško to da prećutite…. »

Ovan – Dnevni Horoskop
Da li radite na projektu koji zahteva genijalnost? Ako da, pomirite se sa tim da će vaš mozak biti prazna hartija i da nikako nećete moći da se skoncentrišete…. »

Blizanci – Dnevni Horoskop
Poruka koju danas dobijete od prijatelja ili nekog rođaka mogla bi da vas zbuni i pokvari vam dan. Radi se o tome da je ta osoba izgubila dodir sa realnošću,… »

Rak – Dnevni Horoskop
Da li ste zabrinuti po pitanju novca? Pokušajte da budete racionalni. Vaše misli su verovatno negativnije nego što je situacija ustvari. Budite objektivni… »

Lav – Dnevni Horoskop
Vest o velikom događaju bi vas mogla uznemiriti i zbuniti. Vest će biti kontradiktorna sama po sebi, a razgovori sa prijateljima na tu temu će vas zbuniti… »

Devica – Dnevni Horoskop
Duhovni rad bi vas mogao odvesti u pogrešnom smeru. Vi ste skloni da preterujete, pa bi se moglo dogoditi da se previše uključite u ulogu nečega što… »

Vaga – Dnevni Horoskop
Vaša intuicija bi vas danas mogla odvesti u pogrešnom smeru. Da li razmišljate da postupite kako kaže razum ili da ipak poslušate srce? Danas uradite… »

Škorpija – Dnevni Horoskop
Vaši porodični problemi mogli bi se loše odraziti na vaš odnos sa prijateljem ili partnerom. Radi se o tome da će komunikacija biti na nezavidnom… »

Strelac – Dnevni Horoskop
Da li vam je neko dao naređenje ili zadatak, a onda nestao da vam nije dao nikakvu instrukciju? Nije ni čudo što se osećate isfrustrirano i negativno… »

Jarac – Dnevni Horoskop
Danas nije vreme da ostajete zatvoreni u kući. Osećaćete bolobe u mišićima, a neće vam biti jasan razlog toga. To je posledica nedovoljne aktivnosti…. »

Vodolija – Dnevni Horoskop
Danas ćete se probuditi prilično negativni. Pokušajte u startu to da presečete i da nabacite osmeh na lice. Zvezde vam donose interesantan susret…. »

Ribe – Dnevni Horoskop
Vaš rođak, član porodice ili komšija danas neće biti naročito druželjubiv. Vi ćete se verovatno pitati zbog čega je ta osoba čudna i ćutljiva… »

Komentari

komentara