Magazin

Ova 3 horoskopska znaka očekuje veliki novac u julu 2019. godine

Napisao H. H.

Mjesec jul će biti vrlo povoljan za tri znaka Zodijaka, koji će u tom periodu moći da očekuju procvat na finansijskom i poslovnom planu.

Na profesionalnom planu puno toga može biti realizovano tokom jula 2019. godine, iako će se neke stvari sporije razvijati i trebaće vremena do donesu zaradu. To znači da će vam novac priticati, ako ste spremni poraditi na tome, ali najviše ako zaista volite to što radite, piše “Luftika“.

Ako vam je posao koji radite važan i zbog toga što radite osjećate se bolje, lakše ćete povećati zaradu.

Ako ste zaposleni i nezadovoljni ste platom koju primate za svoj posao, u drugom dijelu mjeseca sreća vam se može osmjehnuti ako zatražite povišicu. Budite strpljivi!

Nadređena osoba možda neće pristati na prvu, možda će vas testirati, možda će vam pokušati nametnuti još više obaveza i poslova. Nekima se neće svidjeti ono što će biti ponuđeno.

Savjetujemo da ne žurite sa donošenjem zaključaka, pustite da se razgovor odvija i razmislite o sledećim pregovorima.

Ako vodite vlastiti posao, mogli biste zaposliti još radnika ili reorganizovati aktivnosti.

Ako ste nezaposleni, imat ćete priliku za pronalazak novog i dobro plaćenog posla.

Blizanci

U prvoj polovini jula 2019. godine bićete previše energični i hrabri. Zbog impulsivnosti i silovitosti mogli biste ugroziti poslovne saradnje. U periodu ste u kojem najviše uspjeha možete ostvariti kroz grupne aktivnosti i udruženja, ovo nikako nije period u kojem trebate djelovati samostalno.

Zbog toga savjetujemo da budete oprezni i pazite šta govorite i radite.

Morate naći zlatnu sredinu između svojih interesa i interesa većine. Prijatelji vam mogu pomoći da ostvarite napredak u karijeri ili pronađete novi posao, ako ste nezaposleni.

Ako ste dio društveno-profesionalne grupe možete zaraditi novac. Ovaj tranzit može otvoriti i druge mogućnosti poput investiranja u tehnologiju ili promovisanje i prodaja proizvoda i usluga online.

Svoje finansijske ciljeve možete ostvariti, ali izbjegavajte finansijska nagađanja i potencijalan rizik. Imajte na umu da možete dobiti podršku za profesionalne projekte, možda i finansijsku ako pripazite kako se izražavate i ako ne pokušavate drugima nametnuti svoja mišljenja.

Lav

Tranziti tokom juna i jula 2019. godine povoljni su za razvoj poslovne situacije i za vašu karijeru, ali i za povećanje priliva novca. Posvetite se poslu i dajte ono najbolje od sebe i dobri rezultati neće izostati.

Uspjeh vam je nadohvat ruke, ali nemojte postati pohlepni i nezasiti i ne ulazite u špekulacije i nesigurna ulaganja.

Napravite novi poslovni plan za dugoročne projekte i preorijentišite se tamo gdje trebate. Imajte na umu to da ste izloženiji nego inače, drugi vas posmatraju i možda ćete se suočiti sa tračevima. Nemojte na to reagirati, nadrastite svoj ego.

Zaraditi možete i kroz starije projekte, posebno u drugom dijelu mjeseca, ali ni u prvom dijelu mjeseca nećete biti bez novca.

U prvoj sedmici mjeseca mogli biste dobiti neočekivanu svotu novca ili materijalnu dobit. Dobitak možete očekivati i od grupe u kojoj ste član ili kroz online aktivnosti.

Komentari

komentara