Magazin

Vraća se prošlost: Mjesec Maj će biti veoma uzbudljiv za ova tri horoskopska znaka, očekujte neočekivano

Horoskop - RTL
Napisao H. H.

Maj je stigao, a ukoliko pratite horoskop sigurno se pitate šta možete da očekujete za ovog mjeseca. Ipak, dobro je da znate da će ova tri znaka zadesiti najveće promjene i događaj koji će im preokrenuti život.

Vodolija

Drage Vodolije, dobro pazite šta želite. Možda vam se i ostvari. Pred vama je period u kome se potpuno mijenja vas emotivni status.

Već u prvim danima maja u vaš život ulazi partner iz prošlosti. Vama će biti izuzetno drago da ga vidite nakon svega ali ćete željeti samo čisto prijateljski odnos. Prosto će vam prijati što je neko sa kim ste prošli kroz lijepe i manje lijepe trenutke u životu ponovo kraj vas, ali nećete željeti da se te situacije ponove. Ali, njemu je itekako stalo do vas i vrlo brzo će vam to i reći.

Naravno da je samo na vama da li ćete mu dati priliku da bude dio vašeg života u smislu kao vas partner. To jednako zavisi od toga da li sada imate nekoga, ali i do toga da li vi želite isto što i on. Kako god, nemojte nigde žuriti. Sve su opcije otvorene, a vi uradite onako kako vam nalaze vaše srce. Ovo nije situacija gdje treba da zapostavite svoj razum. To je činjenica. Pazite šta radite kako se ne bi ste poslije kajali, piše “Luftika“.

Djevica

Drage Djevice, vi ni ne slutite kakav vas mjesec maj čeka. No, ono sto je sasvim sigurno je da bi ste mogli da počnete svoj život ispočetka u narednom periodu.

Mnoge dame rođene u znaku Djevice će imati priliku da promijene svoj život. Sve ce početi sa ponudom za novo radno mjesto koje ne samo da uključuje bolji i plaćeniji posao, nego i prelazak u drugi grad. Ovo je šansa da Djevice koje su sada slobodne u novom okruženju pronađu svoju srodnu dušu jer su sve opcije otvorene.

Ali, ono što moramo da naglasimo jeste da ste vi zaslužili sve to, jer ste dali sve od sebe.

U vašem radnom okruženju ste sada jedna od najvrijednijih radnica koja pri tome ima kreativne ideje i naravno, shodno tome, divnu priliku da napreduje i da bude nagrađena za svoj trud. Već u prvim danima mjeseca maja vama stiže poziv koji ce vam možda promijeniti život.

Blizanci

Dame rođene u znaku Blizanca će u narednom periodu imati priliku da se uvjere koliko je jednoj bivšoj ljubavi stalo do njih. Riječ je o osobi iz vaše prošlosti koja vam je mnogo značila i koju zapravo nikada i niste preboljeli. Ali, ono sto je sigurno je da ni vi niste prema njemu ravnodušni i u narednom periodu dolazi do pomirenja među vama.

Ali nema potrebe da žurite. Dobro razmislite šta je ono što želite, i nema potrebe da svaki put rizikujete.

Istina je da među vama postoje jake emocije, ali bi bilo pametno da počnete od nule, odnosno od početka. Ma, koliko da vam se to činilo teško – za početak je dobro i da budete prijatelji.

Od ljubavi još niko nije pobjegao tako da je sreća sada na dohvat ruke.

Komentari

komentara