Magazin

Prepustio se drogi – Brad Pitt progovorio o mračnim danima braka s Jennifer Aniston

Napisao admin

Brad Pitt progovorio je o mračnim danima iz vremena braka s Jennifer Aniston, u kojima se potpuno prepustio drogi te se osjećao kao lutalica.


Brad Pitt (foto: blogspot)

Brad Pitt je za vrijeme braka s Jennifer Aniston koristio opojne droge koje su ga dovele na samo dno. Brad je tim priznanjem zadao još jedan udarac bivšoj supruzi, tim više što je u intervjuu jasno dao do znanja da mu je život prije Angeline Jolie vrlo malo značio.

Četrdesetdevetogodišnji glumac bio je u braku sa zvijezdom ‘Prijatelja’ sedam godina, a brak im se raspao 2005. godine. Naime upoznao je Angelinu godinu dana ranije na snimanju filma ‘Gospodin i gospođa Smith’.

‘Dugo sam mislio da sam si nanio previše štete drogom. Bio sam lutalica, čovjek koji je osjećao da je odrastao u nekom vakuumu. Proveo sam godine propadajući. Ali onda sam izgorio i shvatio da gubim priliku’, rekao je Pitt u razgovoru za magazin Esquire. Taj je trenutak nazvao ‘bogojavljenjem’.

Jean Black, Bradova vizažistica od 1990, rekla je da je bio spreman za ‘uzlijetanje’ kada je upoznao Angelinu. Iako ona tvrdi da to nema veze s Jennifer, prije dvije godine Brad je izjavio da je znao sjediti na krevetu s džointom u ruci i osjećao se jadno te nije živio zanimljiv život. ‘Mislim da je moj brak imao veze s tim. Pokušao sam ga pretvoriti u nešto što nije bio’, rekao je tada.

tportal

Komentari

komentara