Magazin

OBJAVLJEN NASTAVAK CUCINE ISPOVIJESTI: “Šabanova žena je platila da me UNAKAZE”

Napisao H. H.

Mlada pjevačica Ivona Negovanović Cuca (29) je u šoku zbog smrti kralja narodne muzike Šabana Šaulića. U ispovijesti za “Srpski telegraf”, Cuca je istakla da je smrt pjevača za nju najtragičniji događaj u životu.

Smršala sam 10 kilograma od njegove smrti. Ne jedem, ne pijem, ne spavam, ne dišem… Umrla sam zajedno sa Šabanom. On je sa mnom provodio vrijeme dok su njegovi bili van zemlje. Bili smo 15 godina zajedno. Voljela sam samo Šabana i sigurna sam da se nikada neću udati”, zaključila je Cuca.

Takođe, Cuca je otkrila da je doputovala iz Beča kako bi otišla na grob Šabana Šaulića.

“Došla sam u Beograd i u kasnim popodnevnim satim otišla na Šabanov grob. Upalila sam mu svijeću i položila cvijeće. Nisam mogla da se suzdržim, a da ne zaplačem”, kaže Cuca i dodaje:

“Čuli smo se dva sata prije nego što je poginuo, rekao mi je: ‘Vidimo se brzo kući’. Bili smo zajedno petnaest godina, voljela sam samo njega. Neću se nikad udati. Rekao mi je da mnogo radi i da će jednog dana umrijeti kao pas”, istakla je Cuca.

U nastavku ispovijesti Cuca je otkrila i to da je Šaban bio spreman da okonča brak sa suprugom, ali da ona nije željela da do toga dođe.

“Šaban mi je govorio da je spreman da se razvede. Pričao je da bismo imali za kratko vreme sve, a da bi Goci i deci ostavio šta su stekli. Mene to nije zanimalo. Važna mi je bila samo ljubav i sa njim bih živela i u Krčedinu, ništa mi ne bi teško palo”, tvrdi Negovanovićka.

Cuca tvrdi da joj je Gordana pokušala nauditi, te da je platila da je unakaze, prenosi “Republika.rs“.

Komentari

komentara