Magazin

Došla je na sahranu skrhana od bola! Niko ne zna da je OVA PJEVAČICA bila Šabanova velika ljubav i da su trebali da se VJENČAJU!

Napisao H. H.

Pre nego što se oženio Gocom, Šaulić je volio nju i njen raskošni glas, a ona ga je sada ispratila u suzama.

Nakon tragične smrti kralja narodne muzike Šabana Šaulića počele su u javnosti da isplivavaju neke stvari iz njegovog privatnog života za koje se do tada nije znalo.

Kako Pink.rs saznaje, prije nego što je oženio suprugu Gordanu, Šaban je volio Milenu Plavšić, tada mladu i talentovanu pjevačicu iz Bosne, a sada veliku pjevačku zvijezdu raskošnog glasa.

O njihovoj ljubavi se malo zna, ali upućeni u Šabanov život tvrde da je ona bila velika i da su Milena i Šaulić trebali da je krunišu brakom.

Šaban i Milena su se jako voljeli. To je bila mladalačka ljubav. Trebali su i da se vjenčaju. On je već bio popularan, Milena na početku svoje karijere. Šta se tu posle desilo niko ne zna. Ali on je poslije upoznao Gocu koja je plijenila svojom ljepotom i ubrzo su se vjenčali – kaže naš izvor koji je insistirao na anonimnosti.

U izjavi za portal Pink.rs Plavšićeva nije željela mnogo da komentariše svoju ljubav sa preminulim kraljem narodne muzike

Ja nikad nisam pričala o tome, nema potrebe ni sada, u ovakvom trenutku, sve što mogu da kažem jeste da sam ga ja poznavala kao kolegu i bio mi je veoma drag i ovo je velika tuga. Žao mi je što nije ispunio svoju najveću želju, a sigurna sam da je sve želje ispunio, a to je bila da oženi sina Mihajla. Pridružujem se svima u žalosti za njim – rekla je kratko Milena.

Komentari

komentara