Magazin

Horoskop za vikend: Šta nam donosi magična oluja Venere i Urana (do 4. februara 2019.)

Napisao H. H.

Horoskop za vikend predviđa oluju emocija i drastičnih promjena, a evo kako će na vašu sudbinu uticati moćan spoj Venere i Urana!

Horoskop za vikend – Mars pravi kvadrat sa Plutonom. Kada vidim ovaj kvadrat, iskrsne mi slika kultne serije “Ratova zvijezda” gdje se ne vodi svjetski rat već onaj između Univerzuma. Mnogi će biti prozvani, a izazovi mogu biti na svim poljima. Sagovornici će biti izuzetno ratoborni i neprijatni, grubi, a na vama je da odolite tom izazovu. U onoj mjeri u kojoj ste u ličnom horoskopu povezani sa ovim aspektom, u toj mjeri ćete biti i prozvani. Nije lako kada zemlja i vatra zarate.

Međutim, na ličnom nivou ovo može biti pokretač temljitih promjena. Ako ste pasivna osoba kojoj mnogo treba da bi se pokrenula i napravila promjenu, ovo je idealan trenutak za pokretanje, buđenje i akciju. Ovaj aspekt možete iskoristiti da krenete u borbu za neka svoja prava ili da iz korijena promijenite nešto u životu. Ako vam je potrebno, sačinite listu želja ili listu promjena koje želite da unesete u svoj život i sačekajte kraj nedelje da bi krenuli sa primjenom pod aspektima koji će vas podržati u tome.

A da će biti svačega, biće. Posljednjeg dana sedmice, Venera mijenja znak, ali pred samu promjenu pravi trigon sa Uranom, pa vam se smiješe neke promjene u ljubavi. Ukoliko ste slobodni, blago vama, jer će to biti interesantni susreti. Ukoliko niste, jednako ćete se veseliti, ali posljedica mora biti. Uran će uvijek biti bučan, uvijek će biti neodoljiv za nježna srca, ali i nepostojan. Iznenadi vas, napravi pravu oluju, uskovitla sve one godinama uspavane emocije i nestane ostavljajući vas potpuno zbunjene i nikad više one iste.

Životne promjene nisu uvijek i željene, te stoga budite svjesni da sve što vam se događalo je i trebalo da se dogodi i da ste na nekom nivou ipak sve to i poželjeli. Možda u tom trenutku niste bili svjesni zašto, ali na najdubljem nivou i vremenom, shvatit ćete da vas je baš to iskustvo usmjerilo na put koji niste ni u snu sanjali, a koji je vodio baš tamo gdje ste željeli, piše “Profesionalna astrologija“.

Komentari

komentara