Magazin

DA LI JE VAMA OVO NORMALNO? Žena priznala šta radi svaki put poslije tuširanja, pa je odmah napali na internetu!

Napisao H. H.

Svako od nas ima neku naviku koja nam se čini sasvim normalna sve dok nam neko drugi ne ukaže da je to što činimo potpuna ludost.

Upravo to se dogodilo i jednoj ženi koja je na forumu napisala da peškire pere nakon svakog korišćenja te pitala druge roditelje smatraju li da je to normalno.

“Jesam li nerazumna jer perem peškire nakon svakog korišćenja? Je li to normalno? Konstantno ih perem”, napisala je i ubrzo dobila cijelu lavinu odgovora, uglavnom u obliku kritika.

“Kakvo bacanje vremena, struje i vode. Ja ih koristim nakon što se operem, kad sam čista. Možda ih ti koristiš nekako drugačije?”, napisala joj je jedna korisnica.

“To uopšte nije normalno. Kad se obrišeš, objesi negdje gdje će se osušiti. Pa nisu peškiri prljavi nakon jednog korišćenja”, napisala druga.

Bilo je i onih koji su je pitali da li peškire koristi za se*s, ali našli su se i drugi koji razumiju ovu gospođu i njenu naviku da peškire pere nakon jednog korišćenja.

“Ja se tuširam deset puta sedmično i svaku put uzmem drugi. Ali brišem se malim peškirima, pa mi njih deset ispadne kao tri velika. Svih deset mogu oprati odjednom i suše se dosta brzo. Ne mogu se prisiliti da peškir koristim više puta”, napisala je jedna gospođa.

Doktori su u jednom istraživanju došli do zaključka da isti peškir možete da koristite 3, 4 puta.

“Nakon upotrebe peškira potrebno je da ga potpuno raširite da se osuši, a ne samo da ga okačite. Ako ste u mogućnosti, uključite ventilaciju u kupatilu jer ćete na taj način tokom tuširanja smanjiti količinu vlage koja se zadržava”, savjetuje Keri Petersen, ljekar interne medicine, prenosi “Net“.

Komentari

komentara