Magazin

Znaci Zodijaka zaglavljeni u snijegu: Riba se oprašta jer misli da neće preživjeti mećavu, Djevica gunđa da je znala da treba da ostane kod kuće

Napisao H. H.

Osobine pojedinog znaka utiču na to kako će se ponašati u određenim situacijama. U nastavku pročitajte zabavan opis horoskopskih znakova koji su zapeli u saobraćaju zbog snježne mećave i procijenite ima li u njemu istine…

Za OVNA je snježno nevrijeme napad prirodnih sila na njega lično, bez obzira na to što su na putu zapeli i drugi ljudi. Prvi će glasno izraziti svoje negodovanje i zatim izaći na mećavu kako bi svojim rukama probio put. Nema on vremena za čekanje zimske službe, a ionako je uvjeren da će put očistiti bolje od njih, piše “Zadovoljna“.

Za to vrijeme BIK razmišlja o tome hoće li mu uskoro postati hladno i koliko hrane ima u automobilu. Može podnijeti sve osim gladi.

BLIZANAC koristi priliku kako bi prijatelje na društvenim mrežama obavijestio o tome da je zapeo u mećavi. Ovo je još jedan važan trenutak u njegovom životu i mora ga podijeliti sa svima.

RAKU je samo potreban neko ko će ga držati za ruku i reći mu da će sve završiti dobro dok LAV novinarima koji snimaju prilog o zastoju na putu nudi ekskluzivni intervju o dramatičnoj situaciji.

“Rekla sam ti da je trebalo da ostanemo kod kuće”, spočitava DJEVICA i pokušava da na sebi uoči prve znakove upale pluća uzrokovane hladnoćom.

VAGA u svemu nalazi nešto lijepo pa se zabavlja posmatranjem snježnih pahuljica koje blistaju kao dijamanti na noćnom uličnom svjetlu, a ŠKORPIJA je spremna za još jedno intenzivno erotsko iskustvo u automobilu. Nema lošeg mjesta i vremena za to, a mogućnost da ga neko ulovi u akciji za njega je samo bonus.

STRIJELCU je mećava nova avantura u kojoj će maksimalno uživati, za razliku od JARCA kojeg situacija maksimalno frustrira. Priroda je pokazala svoju nadmoć, a on se osjeća kao slabić zato što je ne može pobjediti.

VODOLIJA radi ono što najbolje zna – pomaže svima. Pokušava ljudima da objasni da postoje mnogo gore stvari od snijega i da moraju biti zahvalni zbog svega što imaju u životu na šta Jarac i Bik samo kolutaju očima.

Uspaničena RIBA oprašta se od voljenih jer je sigurna da neće preživjeti mećavu.

Komentari

komentara