Magazin

Ne vezuju se lako: Ovi znaci teško ulaze u duge ljubavne veze

Napisao H. H.

Saznajte zbog čega su ovi horoskopski znaci teško osvojivi na duge staze.

Ovan

S obzirom na to da se Ovnovi zaljubljuju brzo i snažno, prerano donose odluku o predanosti, a nakon toga se bore s tim naglo donesenim odlukama i bježe od njih, što ponekada traje i mjesecima. Uglavnom zapadnu u period procjenjivanja i ponovnih sastanaka pokušavajući ponovno da zapale strast u vezi, a tokom tog perioda najčešće i shvate svoja prava osjećanja i odlučuju šta će u budućnosti. Ako ne uspiju da ožive strast, onda najčešće traže novu ljubav.

Strijelac

Ovaj neodlučni znak ima problem s predanošću samo jednoj osobi. Kad su dugo na jednom mjestu ili u istoj vezi, postanu nemirni. Ako želite da vaša veza sa Strijelcem traje godinama, morate im dati dovoljno slobode. Možda ćete čak morati da pređete i preko neke prevare.

Vodolija

Ovo je vrlo nemiran znak. Problem mu je da ostane u vezi duže od nekoliko dana. Svoj život žele da začine raznolikošću. Nisu pretjerano se*sualni. Može da se desi da ih jedna osoba fascinira i impresionira, a onda odjednom izgube interesovanje. Stimulišite mu intelekt i imat ćete odličnu šansu da s njim provedete više godina.

Komentari

komentara