Magazin

Najveći perfekcionisti Zodijaka

Napisao H. H.

Raditi na tome da budete najbolja verzija sebe je uvijek korisno. Međutim, kada se radi o “najboljem”, znakovi na ovoj listi ponekad pretjeruju. Njima ništa nije teško: Ova tri horoskopska znaka su najproduktivnija.

1. DJEVICA

Djevice definitivno zaslužuju prvo mjesto na ovoj listi. One će odraditi sve do najsitnijeg detalja, a potom se još bar tri puta vratiti na iste, kako bi provjerili da li je sve “cakum pakum” i tačno onako kako su one zamislile. S obzirom da teže ka perfekcionizmu, nekada previše traže same od sebe, u pokušaju da ovaj nesavršeni svijet učine savršenim.

2. JARAC

Šta god da urade, osobe rođene u ovom znaku mislit će da su mogle da to urade bolje. Oni nikada nisu stopostotno zadovoljni sa time što rade, jer se boje da ne iznevjere ljude u svojoj okolini, stoga će, čega god da se uhvate, raditi dok ne budu zadovoljni krajnjim ishodom.

3. VAGA

Vage su po prirodi veoma pedantne i uredne, a to duguju svojoj perfekcionističkoj strani. Ukoliko nešto ne bude po njihovoj zamisli, shvatit će to kao prostor za nekoga da ih napadne ili kritikuje, što se osobe rođene u ovom znaku, naširoko trude da izbjegnu. Iz potrebe da im niko nikada ne nađe zamjerku, rodila se i perfekcionistička strana ovog znaka, piše “24sata“.

Komentari

komentara