Magazin

Dva horoskopska para koja će kad-tad završiti zajedno u krevetu

Napisao H. H.

Toliko nesvjesni svoje karme, gaze kroz život i mijenjaju partnere u potrazi za onim pravim.

Ovi znakovi će, tvrde astrolozi, htjeli to ili ne, morati da se spoje u plamenu divlje požude i tu nema izuzetaka, piše “B92“.

Ribe nisu ni svjesne šta je Djevica u stanju da napravi od njihovog ljubavnog života, kao i da je njihov spoj neizbježan, dok Blizanci trzaju na Strijelčeve ni ne sluteći da ih očekuje karmička seks avantura iz koje se nikada neće čitavi izvući.

Malo ko je od ovih znakova svjestan toga da ovakva privlačnost mora odvesti u vezu ili brak. Nemojte se opirati, pustite srca da vas vode.

Ribe i Djevice

Ribama je sve opušteno ko da žive u svijetu u kome nema briga. Oni su rođeni optimisti, a po pitanju ljubavi i seksa prilično nezasiti. Rijetki među njima imaju moralnih zadrški, pa ćete često sresti osobu u znaku Ribe koja po pitanju seksa veoma liberalna.

Sa druge strane, Djevica je mali “diktator” koji voli da se zna kada je vrijeme za zezanje a kada za ozbiljne stvari. Nevolja je u tome što taj model primjenjuju i u seksu. Kada se spoji sa Ribom, Djevica dobija vjetar u leđa i njene osobine se udvostručavaju, a u kombinaciji sa ovim nezasitim seksualnim mađioničarima neminovno ostvaruju fatalnu kombinaciju. Mogu se i jedni i drugi opirati i tvrditi da svoj emotivni život racionalno vode i kontrolišu, ali ovu vezu neće moći da izbjegnu.

Prije ili kasnije ova dva znaka će završiti u krevetu i rastopiti u divljoj požudi.

Strijelac i Blizanac

Ova dva znaka se pretjerano privlače i tu nema dileme. Njihova kompatibilnost mogla bi se opisati samo kao karmička, jer njihovi senzibiliteti i skrivene želje prosto savršeno dopunjuju jedna drugu.

Strijelci, ionako divljih hormona, hemijski reaguju na prisustvo Blizanaca i njihov uticaj na psihu se povećava i preuzima kontrolu nad ovim racinalnim Znakom. Libido, emocije, želja i shihička zavisnost od Blizanaca je neminovna. Potrebno je samo smjestiti ih u istu sobu i varnice počinju.

Blizanci sa druge strane, svjesno ipak više vole Jarčeve, ali ni oni tu mnogo ne odlučuju. Po pitanju spoja sa Strijelčevima ovu problematiku ipak češće rješavaju njihove genitalije nego racio, čitaj mozak. Njihove intimne seanse mogu biti maratonske, a izjave nježnosti u javnosti pretjerane i nepodnošljive.

ADVERTISEMENTS

TEME:FBIA, HOROSKOP

 

 

 

 

POVEZANE VIJESTI

Sutra počinju pripreme bh. košarkaša

Horoskop: Rak, Škorpija i Ribe imaju razvijeno šesto čulo

Kako pravilno voziti u kružnom toku

FACEBOOK KOMENTARIIZNESENI KOMENTARI SU PRIVATNA MIŠLJENJA AUTORA I NE ODRAŽAVAJU STAVOVE REDAKCIJE PORTALA HABER.BA. MOLIMO AUTORE KOMENTARA DA SE SUZDRŽE OD VRIJEĐANJA, PSOVANJA I VULGARNOG IZRAŽAVANJA. PORTAL HABER.BA ZADRŽAVA PRAVO DA OBRIŠE KOMENTAR BEZ PRETHODNE NAJAVE I OBJAŠNJENJA – VIŠE O USLOVIMA KORIŠTENJA…

ADVERTISEMENTS

loading…

Sarajevo kroz oči Guardiana: Fascinantno mjesto gdje se sreću istok i zapad

NAJNOVIJE

SVAŠTARADva horoskopska para koja će kad-tad završiti zajedno u krevetu

VIJESTISarajevo kroz oči Guardiana: Fascinantno mjesto gdje se sreću istok i zapad

BIHPogledajte fotografije s vjenčanja Adnana (sina bivšeg premijera Federacije BiH Nedžada Brankovića i Amne, (kćerke vlasnika Binga)

CRNA HRONIKAUdes u Nedžarićima: Fiat završio na tramvajskim šinama, jedna osoba povrijeđena

CRNA HRONIKASvjedokinja sa Bentbaše: “Lice je bilo bijelo kao kreč, tijelo je plutalo”

ANKETA

Kada kupujete npr. hranu, “pazite” da kupujete…

 Samo domaće I domaće i strano Samo strano Nije mi važno Nemam stav

Pregledaj rezultate

Arhiva anketa

ADVERTISEMENTS

NAJČITANIJE

SVAŠTARAPet znakova horoskopa sa kojima ne znate na čemu ste

ESTRADAZvijezda Instagrama pronađena mrtva u Grčkoj

REGIONJoš samo vidjeti Evropu i umrijeti!

POPULARNE TEME

BiH

Sarajevo

Srbija

Hrvatska

Mostar

horoskop

ubistvo

saobraćajna nesreća

Banja Luka

zdravlje

napad

POGLEDAJ SVE TEME…

Komentari

komentara