Magazin

Tri tipa prijateljica koje vam (ne)trebaju u životu

Napisao H. H.

U životu je važno okružiti se dobrim ljudima.

Prijateljstvo je jedno od najvećih životnih blaga, no nisu sva prijateljstva jednako dobra i potrebna. Upravo to vrijedi za ova tri tipa prijateljica koje vam u životu ne trebaju.

1. Tračara

Ona zna baš sve o svakome, ali ne zna čuvati tajne. Druženje s takvom osobom može se činiti primamljivim jer ste onda i vi upoznati sa svakakvim informacijama, no velike su šanse da ni vaši razgovori neće ostati povjerljivi, piše “Azra“.

2. Žaliteljica

Povremeno žaljenje prijateljici sasvim je normalno i jako je lijepo kada se obje osjećate tako opušteno i možete se žaliti o baš svim problemima. No ako je to jedina stvar koja vam je zajednička, vrijeme je da se okružite drugim prijateljicama. Takva konstantna negativnost jako je iscrpljujuća i nepotrebna.

3. Konkurentica

Malo prijateljskog takmičenja nikome neće naškoditi. Međutim, ako osoba od svega stvara konkurenciju i uvijek mora dokazati da je bolja od vas, onda vam takva prijateljica nikako ne treba u životu.

Ali ovo su tri tipa prijateljica s kojima se uvijek trebate okružiti:

1. Najbolja prijateljica iz djetinjstva prava je rijetkost i taj biste odnos trebali njegovati. Čak i ako se ne vidite duže vrijeme, nastavit ćete s prijateljstvom kao da se ništa nije promijenilo. Jer imate takvu snažnu povezanost, ona će vam uvijek biti podrška bez obzira na sve.

2. Inspirativna prijateljica osoba je koja je ujedno i vaš uzor te koja vas čini boljom osobom. Neustrašiva je, predana i živi život punim plućima. Čak i ako nemate slične ciljeve u životu, to je prijateljica koja će vas uvijek inspirirati.

3. Navijačica je tip prijateljice koja pršti pozitivnom energijom. Ona obožava svoj život i sve ljude u njemu te to često iskazuje. Kad god vas treba ohrabriti ili vam biti podrška, ona će biti prva koja će stati uz vas.

Komentari

komentara