Magazin

Otac Meghan Markle tvrdi da mu kći pati u kraljevskoj porodici

Komplikovan odnos vojvotkinje Meghan Markle i njenog oca Thomasa Marklea se nastavlja.

73-godišnji Amerikanac ponovno koristi medije kako bi došao do svoje kćeri te je preklinje da mu se javi jer strahuje da neće još dugo živjeti.

Meghan Markle u London se preselila prije devet mjeseci i od tada nije vidjela većinu svoje porodice osim majke Dorije Ragland, koja je jedina stigla na kraljevsko vjenčanje u Windsor. S ocem se, kako je kazala, čula telefonski jer on zbog zdravstvenih problema nije mogao doći na vjenčanje, piše “Express“.

Međutim očito je da nešto u odnosu kćeri i oca nije baš najbolje jer je Thomas Markle ponovno odlučio iskoristiti medije kako bi došao do Meghan. U svom posljednjem obraćanju stranim medijima preklinje kćer da mu se javi te ističe kako nije siguran da će još dugo živjeti.

“Imao sam srčani udar… i zapravo, mogao bih uskoro umrijeti. Zar ona stvarno želi da naš tadašnji razgovor i ono što smo si rekli bude zadnje što je čula od mene?”, izjavio je za “The Sun” otac novopečene britanske vojvotkinje.

Gospodin Markle se ponovno osvrnuo i na svoj izostanak s vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle i kazao kako mu je to greška života s kojom se ne može pomiriti.

Komentari

komentara