Magazin

Horoskop po ciganskim kartama za jul: Ovnu je svega preko glave, Lav pun para, Jarcu se vraća osoba iz prošlosti

Napisao H. H.

Ciganske vračare su od davnina znale da sa velikom preciznošću proreknu budućnost gledajući u karte. Saznajte šta su predvidjele za svaki horoskopski znak u julu 2018. godine…

OVAN

TUGA-VESELJE-GUBITAK

  • Ljubav: Ne zanemarujte partnera i ne stavljajte poslovne obaveze na prvo mjesto. Koliko god da ćete biti zauzeti drugim stvarima, potrebno je da nađete dovoljno vremena i za voljenu osobu. U suprotnom – očekujte pridike, kritiku i naravno – rasprave. Neki najljepši i najopušteniji momenti će biti tokom druge dekade jula – ovo je pravi trenutak da odete zajedno na ljetovanje. Slobodni Ovnovi će biti u nekom malom zastoju početkom mjeseca i nećete biti baš u elementu, ali je zato ostatak jula izuzetan i za aktivan društveni život ali i za dogodovštine sa suprotnim polom. Naglašene avanture i ‘opušteni’ odnosi, prenosi “Balkans press“.
  • Posao: I niste u nekom radnom raspoloženju početkom jula. Malo vam je svega preko glave i neophodan vam je odmor, pa ćete sve ono što je potrebno obavljati dosta sporije nego inače. Sredinom mjeseca slijede vam zanimljivi kontakti koji vas mogu uvesti u nove poslovne priče, nove saradnje. Malo povedite računa o komunikaciji sa kolegama, jer postoji tenzija na radnom mjestu. Finansije – prilično nestabilne.
  • Zdravlje: Ovnovima životne navike mogu praviti problem – terate sebe do krajnjih granica, ne spavate dovoljno, a vjerovatno je i ishrana neadekvatna. Stariji – problemi sa urinarnim traktom i krvnim sudovima.

BIK

LOPOV-IZNENADNA SREĆA-SVEŠTENIK

  • Ljubav: Mogu neke sumnje povremeno ‘blicati’ I kod vas I kod partnera, a ta obostrana nesigurnost itekako može dovoditi do ne toliko prijatnih situacija. Nije potrebno mnogo da bi se strasti smirile – najbolje je da napravite neku promjenu u odnosu – da odete zajedno na ljetovanje ili da učestvujete u nekim zabavnm aktivnostima. Šta god – samo da razbije te magle I vrati vas jedno drugom. Ukoliko ste slobodni, drugi dio mjeseca može donijeti nešto što bi najprije mogli nazvati – sudbinskim susretom. No, prije ovog ‘princa’ ili ‘princeze’, ponudit će vam se I poneka žaba da je poljubite….preskočite, sačekajte..
  • Posao: Ljudi će vas nervirati, ali ne brinite – nerviraćete I vi njih. U prvoj polovini mjeseca povremeno nećete znati ni da li ste pošli ili ste došli, jer će obim obaveza biti toliki da ćete često ‘gubiti glavu’. Opterećivaće vas I nerješene situacije, ali I potezi konkurencije. No, klima se polako mijenja u drugom dijelu jula kada ulazite u period bitnih poslovnih dešavanja koja će vjerovatno krenuti potpuno neočekivano, a vode vas ka vrlo solidnim dogovorima, rezultatima ili saradnjama. Novac – šareno, dolazi I odlazi.
  • Zdravlje: Problemi sa pritiskom, sa alergijama, osjetljivost na vrijeme – sve to čeka starije pripadnike ovog znaka. Kod mlađih – teško se borite sa stresom.

BLIZANCI

LJUBOMORA-IZNENADNA SREĆA-NEPRILIKA

  • Ljubav: Vi I partner većim dijelom jula kao rogovi u vreći. Kao da će sve moguće I nemoguće izaći na dnevni red. Mogu ovdje pasti I optužbe o nevjerstvu, ali uglavnom će vam biti dovoljne redovne, dnevne aktivnosti da izazovu raspravu I tenziju u odnosu. Naravno, rješenje je da mijenjate nešto. Ne morate mijenjati partnera (mada, ako je to jedina opcija, onda I to dolazi u obzir), ali bi bilo dobro da promijenite način komunikacije, stavove….Krenite od sebe sa promjenama, pa će se partner pridružiti…valjda. Što se slobodnih tiče, eto vama nekih bura, nekih avantura I uživancije. Prava ljubav, stabilna – neki drugi put..
  • Posao: Koliko će jul biti uspješan zavisiće umnogome I od vaše sposobnosti da se prilagodite I okolnostima I ljudima koji neće biti baš uvijek na vašoj strani. Ako ne želite da cijeli mjesec budete sa kolegama na ‘ratnoj nozi’ pripremite se da povremeno I popustite. Obaveza koliko god vam duša hoće, kašnjenja, pa i po koje kritike od strane nadređenih, naročito pred kraj mjeseca. Radit ćete i naradit ćete se, za sve pare.
  • Zdravlje: Sami sebi možete biti neprijatelj tokom jula, jer kao da ni malo nećete voditi računa. Neredovna ishrana, premalo odmora, mnogo nerviranja.

RAK

OFICIR-UDOVAC-VESELJE

  • Ljubav: Nešto hladniji odnosi sa partnerom u prvom dijelu mjeseca, ali ovo ne mora biti zbog problema u odnosu, već I zbog manjka vremena I zauzetosti obje strane. U drugom dijelu jula prikazani ste znatno bolje, a moguće je da ćete u tom periodu I otići na zajedničko ljetovanje jer se vidi opuštenost I jedna dobra I pozitivna atmosfera između vas. Slobodni Rakovi su u prvom dijelu jula malo okrenuti poslu, malo kontaktima sa nekim bivšim ljubavima – sve u svemu – ništa naročito niti posebno podsticajno. Treća dekada mjeseca donosi vam bolju energiju, zabavu, više provoda, pa I po koju slatku ljetnju avanturu.
  • Posao: Vrlo ozbiljno ćete se baciti na posao tokom prve dvije dekade mjeseca. Ne vidite ništa drugo, samo vas zanimaju rezultati, samo vas interesuje da sve svoje obaveze privedete kraju na vrijeme. Mnogima od vas će ovaj tempo čak I odgovarati, jer će se osjetiti cijenjeno I poštovano od strane saradnika I nadređenih. Posljednja dekada jula je rasterećenija, na poslu je opuštena atmosfera. Novac – solidno, manje troškova.
  • Zdravlje: Kod mlađih dosta dobra energija. Stariji Rakovi bi ipak trebali da obrate pažnju na kičmu, ali i na ostale hronične tegobe.

LAV

LJUBAVNICA-VJENČANJE-BOLEST

  • Ljubav: Izgleda da u emotivnim vezama I brakovima tokom jula ne bi trebalo da bude nekih posebnih problema. Uglavnom standardno – red lijepog, red manje lijepog….. Osim ako ste jedan od onih Lavova koji povremeno voli da švrljne sa strane. Ako je to slučaj – vodite računa I to dobro, jer prisustvo ‘treće osobe’ može debelo da ugrozi odnos sa partnerom. Slobodnima je cijeli mjesec više nego pogodan za ljubavisanje I uživanciju. Da li hoćete nešto ozbiljno ili želite samo avanturu – to je već na vama. Okolnosti će se pobrinuti da vam izađu u susret I ispune želje. Vaše je samo da uživate.
  • Posao: Pa, izgleda mi da ćete dosta dobro proći I u poslovnom segmentu tokom ovog mjeseca. Vaše su pozicije vrlo stabilne, a neki od vas će tokom druge dekade jula uspeti I da ih dodatno ojačaju. U tom periodu vam stoje I nove saradnje, I to dosta isplative, a ukoliko ste nezaposleni – baš ovi dani mogu vam donijeti dobar posao sa solidnom zaradom. U finansijama ćete imati sreće – novac dolazi iz više izvora.
  • Zdravlje: Bili stariji ili mlađi pripadnik ovog znaka – potrebno vam je više kretanja, fizičkih aktivnosti. Starijima je treća dekada jula malo problematična. Tegobe vezane za kičmu, hormone, urinarni trakt.

DJEVICA

MISAO-SMRT-NEPRIJATELJ

  • Ljubav: Kod zauzetih Djevica – odnos sa partnerom je na vrlo klimavim nožicama tokom većeg dijela jula. I vi I partner ćete morati da naučite da povremeno prešutite neke primjedbe I da više radite na kompromisnim rješenjima. Potrudite se da između vas dvoje ne bude tajni, jer baš one mogu potkopati temelje vaše veze. Ukoliko ste slobodni, ono što je najnaglašenije jeste mogućnost ulaska u emotivnu priču sa osobom sa kojom postoji solidna razlika u godinama. Ovo je za vas karmički mjesec, osobe koje vam se pojavljuju donijet će vam veliku strast i emociju, ali i bure i oluje u duši.
  • Posao: Organizujte se koliko možete početkom mjeseca, jer će vam bistar um I skoncentrisanost itekako biti potrebni. Trudite se da svoje obaveze završavate na vrijeme, koliko god to bilo u vašoj moći, jer će vam sve ono što ‘preskočite’ ili zanemarite kasnije napraviti problem. Odnos sa saradnicima dosta napet, a postojat će tenzija I sa nadređenima. Po pitanju novca – zahtjevan mjesec je pred vama.
  • Zdravlje: Lako se trošite, I mentalno I fizički. Potrebno vam je rasterećenje I ako ovog mjeseca ne idete na odmor – pronađite ga u većoj fizičkoj aktivnosti.

VAGA

NESREĆA-GUBITAK-NEPRILIKA

  • Ljubav: U emotivnim vezama I brakovima – vrlo šareno I promijenljivo tokom jula. Čas će strasti biti na vrhuncu, čas će vas obuzimati sumnje I ljubomore, čas će rasprave I tenzija biti prisutne. Kao da ne možete da ove dane provedete u miru I spokoju. Veliki usponi I padovi su svakako evidentni, a vaše je da pokušate da ovih prvih bude više. Ukoliko ste slobodni, sigurno je da vam neće biti dosadno. Makar dvije osobe bi trebale da se vrte oko vas, pokušavajući da vas osvoje. I vi ćete biti pod jakim strastima, vodit ćete se hemijom pa je sigurno da će morati da ‘padne’ I po koja ljetnja avantura. Prava, stabilna ljubav – ne.
  • Posao: Neuobičajeno aktivan I mnoštvom poslova ispunjen mjesec je pred vama. Ukoliko ste se nadali da ćete se malo odmoriti I rasteretiti – taj film gledati nećete. Akcija kreće već u prvim danima jula I tempo se neće smanjiti sve do kraja ovog perioda. Biće aktuelne velike promjene, reorganizacija na poslu, ali će biti aktuelna I konkurencija I povremeno napeti odnosi sa kolegama. Novac – čas dolazi, čas odlazi.
  • Zdravlje: Pa, sigurno je da će vas ovaj mjesec u potpunosti ‘iscijediti’. Trudite se da ‘punite baterije’ – da se više odmarate, hranite zdravo, bavite rekreacijom.

ŠKORPIJA

KUĆA-DIJETE-LJUBAVNICA

  • Ljubav: Samo je prva dekada jula pomalo čudna – u emotivnim vezama i brakovima kod Škorpija može se manifestovati kroz neku hladnoću ili distanciranost između partnera. No, to se brzo prevazilazi, jer je evidentno da je ostatak mjeseca izuzetno povoljan za zajedništvo, za jačanje emocija, a kod nekih – I za prinove, možda I po koji razlog za slavlje. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka – ka vama hrli nova emocija. Nova ljubav koja bi mogla da bude ‘ona prava’. Čekajte na nju od početka druge dekade mjeseca, jer ovo je nešto što ima sudbinske elemente I što će vas dugo pratiti u životu…
  • Posao: U poslu – mnogo truda, ali zato I dosta dobrih rezultata, pogotovo po pitanju finansija što je vama trenutno najbitnije. Bićete vrlo fokusirani na posao I obaveze, ali u prvoj dekadi jula nećete uspijevati da sve postignete na vrijeme. U tim danima očekujte pojačano iscrpljivanje, možda čak I ‘nošenje’ posla kući. Ostatak mjeseca je dobar za poslovne saradnje, za nove projekte…I naravno – za zaradu.
  • Zdravlje: Starije Škorpije mogu patiti od hroničnih tegoba u prvoj dekadi jula. Ostatak perioda donosi pozitivniju energiju I sigurno je da ćete ose osjećati dobro.

STRIJELAC

LJUBOMORA-NADA-VENČANJE

  • Ljubav: Negativna energija I loša osjećanja provlačit će se kroz odnos sa partnerom tokom prve dekade mjeseca. Potrudite se da u ovom periodu prevaziđete nesuglasice I više se okrenete jedno drugom. Ostatak mjeseca je povoljniji, pogotovo ako idete na ljetovanje, gdje ćete moći oboje da se opustite I zaboravite na probleme. Slobodni Strijelčevi neka preskoče prvu polovinu mjeseca, osim ako žele avanturu I neke neobavezne odnose. Tek drugi dio jula, tačnije treća dekada – može donijeti ozbiljnu emotivnu priču I ulazak u skladnu vezu. Ovo može biti osoba koju upoznajete preko posla ili na godišnjem odmoru.
  • Posao: Nećete baš biti zadovoljni dešavanjima u poslovnom segmentu tokom prvog dijela jula. Mali pomaci, a problema I nesigurnosti mnogo. Sredinom mjeseca otvara vam se mogućnost saradnje sa stranom firmom ili odlazak na put u inostranstvo koji bi mogao pokrenuti dešavanja. Strijelčevi bi pred kraj mjeseca trebali da ostvare jedan značajan poslovni projekat. Po pitanju finansija – polako poboljšanje.
  • Zdravlje: Starijima bi promijenljivo vrijeme moglo prilično smetati. Naglašene tegobe sa krvnim sudovima. Mlađi – urinarni trakt, alergije, potreba za rekreacijom.

JARAC

NEISKRENOST-KUĆA-UDOVICA

  • Ljubav: Bilo bi dobro da tokom jula poradite na odnosu sa voljenom osobom…Ukoliko, naravno – imate namjeru da ostanete zajedno. U vašu vezu se uvukla neka distanca, ne trudite se jedno oko drugog…a moguće je da I iskrenost I povjerenje baš I nisu na nekom nivou….Pokušajte da ponovo probudite zaspale emocije I strast – preokrenite situaciju na bolje, dok još to možete….Ukoliko ste slobodni, dvije opcije se najviše ističu – prva je jak kontakt sa nekim iz prošlosti, a druga – veza sa osobom sa kojom imate razliku u godinama. Itekako je moguće da neka od ove dvije opcije bude sa zauzetom osobom.
  • Posao: Nesigurnost se uvlači u vas početkom jula. Ipak, koliko god bili zabrinuti, nemate pravog razloga za strah. Vaše su pozicije sigurne, iako niste baš zadovoljni njima. Na žalost, ne vide se neke značajne promjene, tako da u tom smislu jul neće donijeti poboljšanja. Donijet će vam mnogo obaveza, onih svakodnevnih, dosadnih, koje već obavljate I znate napamet. Po pitanju finansija – ako ništa drugo, stabilni ste.
  • Zdravlje: Starijima – urinarni trakt, kičma, hormoni, aktiviranje hroničnih tegoba. Što se mlađih Jarčeva tiče – nesanica, stres, meteoropatske reakcije.

VODOLIJA

SREĆA-IZNENADNA SREĆA-NEPRILIKA

  • Ljubav: Zauzete Vodolije neka pametno iskoriste energiju koju im nudi ovaj mjesec. Umjesto da se trošite na povremene burne rasprave sa voljenom osobom, radije ovo okrenite u korist vaše veze – imate sada dovoljno I volje I sposobnosti da napravite velike, pozitivne promjene I unesete dah živosti I strasti. Ukoliko ste slobodni, osjećate se odlično, bolje nego u nekom dužem vremenskom periodu. Ovaj period iskoristite prvenstveno za dobar provod I uživanje u svim životnim zadovoljstvima, jer vam se to I pruža. Ne razmišljajte o tome da li će nešto trajati ili ne – prepustite se I maksimalno iskoristite jul!
  • Posao: Iako se poslovno ovaj mjesec prikazuje kao finansijski vrlo zadovoljavajuć I sa novim poslovnim šansama koje vam se otvaraju, ipak to ne znači da će biti lagan. Naprotiv – stoji vam izuzetno jak tempo obaveza, mnogo posla, mnogo promjena I sređivanja situacija u hodu. Takođe, odnos sa onima sa kojima radite povremeno će prštati od nervoze – gledajte da rasprave sa kolegama smirujete, a ne potpirujete !
  • Zdravlje: Što više boravka na svežem vazduhu I pravilne ishrane. Takođe – ne ulažite svoju energiju samo u obaveze, već I u poboljšanje svojih životnih navika.

RIBE 

IZNENADNA SREĆA-KUĆA-LJUBAVNIK

  • Ljubav: Red mira, red nemira u vašim vezama I brakovima. U jednom trenutku je vaš odnos statičan, distanciran….već u sljedećem sve puca I od strasti I od živosti….ali I od sukoba I rasprava. Smirićete se oboje, tamo negdje tokom treće dekade kada će u vašem odnosu preovladati dobra energija I želja da se emocije ipak nađu na prvom mjestu….Slobodne Ribe ulaze u jul u prilično teškom raspoloženju – usamljenost vas pritiska, nezadovoljni ste. Od ulaska u drugu dekadu mjeseca vaš status se može promijeniti jer vam se od tada otvara period neočekivanih dešavanja I ulaska novih osoba u vaš život.
  • Posao: Obaveze, obaveze, svaki dan jedno te isto. Isti ljudi, ista dešavanja a ne vidite nikakve naznake pozitivnih promjena. Polako, i one će doći na dnevni red, ali tamo negdje od polovine jula. Odnos sa kolegama neće baš biti sjajan I uglavnom će vam donositi nerviranje, ali ćete se truditi da posao ne trpi zbog toga. Po pitanju finansija očekuje vas mjesec sa usponima I padovima. Stabilizacija dolazi krajem jula.
  • Zdravlje: Kako god okrenuli – od sebe pobjeći ne možete. Dosta toga vas opterećuje I donosi vam stres, a vi kao da se ni ne trudite da ovo regulišete. Kod starijih – hormonske tegobe, meteoropatske reakcije.

Komentari

komentara