Magazin

Dnevni horoskop: Blizancima moguća krađa novca ili dokumenata, Djevici je danas Jarac dobar savjetnik, a pomoću Lava…

Napisao H. H.

Danas je srijeda 27. juni/lipanj 2018. godine. Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za današnji dan: Ovnu jedna osoba odmaže na poslu, Bik najsretniji u samoći, pred Rakovima novi ljubavni izazovi, pred Lavom težak poslovni dan, Vaga voli da – voli, Strijelac nervozan, Jarac emotivno prazan, Vodolija baca oko na stariju osobu, Ribe emotivno vezane za osobu iz prošlosti…

OVAN

POSAO: Potrebno je puno toga da razriješite. Tražili ste nečiju pomoć, a taj – ne samo da ne pomaže, već čini kontra usluge.
LJUBAV: Slobodni Ovan imat će neku vezu koja nije baš dobra jer daje partnera koji zna da bude dosta samoživ i težak za komunikaciju.
ZDRAVLJE: Premorenost

BIK

POSAO: Pretjerana kritika. Smeta vam tuđa površnost, volite preciznost. Kada bolje razmislite, shvatate da ste se uzalud nervirali.
LJUBAV: Neko ko vam se udvara nije prijatan po vašem mišljenju. Želite novo poznanstvo, a možda se odlučite za samoću.
ZDRAVLJE: Kontrolišite nervozu, piše “Aura“.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko želite negdje da otputujete, moguće su sitne neugodnosti. Ako je inostranstvo, čuvajte novac i isprave.
LJUBAV: Sve što se dogodi, poželjet ćete da podijelite sa drugima. Razmislite da možda partner nije zaslužan za sve što vam se dešava u životu.
ZDRAVLJE: Pritisak varira.

RAK

POSAO: Potrebno je svesti poslovne aktivnosti na razumnu jmjeru. Razlozi za stanje koje nije dobro samo su subjektivni i zavise od konkretne situacije.
LJUBAV: Rakovi koji nisu u vezi ili braku imaju predispozicije za nova iskušenja i poznanstva, ali isto tako i za velike izazove.
ZDRAVLJE: Javite se doktoru.

LAV

POSAO: Pred vama je težak dan. Morate da se stabilizujete ukoliko želite da nepredujete.
LJUBAV: Razmišljate o vjernosti partnera. Vi ste dovoljno šarmantni da voljena osoba zaboravi na druge.
ZDRAVLJE: Osjetljiv digestivni trakt.

DJEVICA

POSAO: Jarac vam je dobar savjetnik, pomoću Lava umnožavate novac, a novac ulažete u mali privatan biznis. U svakom slučaju ovo je dobar dan za novi početak, šta god da radite.
LJUBAV: Djevice u braku muči novac. Česte svađe sa partnerom zbog finansijskog status
ZDRAVLJE: Sami sebi namećete stress bez potrebe.

VAGA

POSAO: Podržavate toleranciju i strpljenje. Vi na taj način funkicionišete. U protivnom nervoza će postati neminovna posljedica.
LJUBAV: Potrebno vam je više od razumijevanja i više od pažnje. Volite da volite, tako da ste uvijek u potrazi za ljubavlju.
ZDRAVLJE: Čuvajte kičmu.

ŠKORPIJA

POSAO: Novac leži u poslovima povezanim sa tečnostima ili hranom. Možda ste ugostitelj ili trgovac. Ako niste, dobro bi bilo da radite poslove toga tipa.
LJUBAV: Možete računati na dobar period ukoliko ste slobodni. Zapravo, svi koji nemaju neku stabilnost, mogu da očekuju, ako ništa drugo, bar – bolji provod.
ZDRAVLJE: Nervoza zbog porodičnih problema.

STRIJELAC

POSAO: Razmišljate o novom poslovnom projektu i zato niste opušteni. Nervozni ste i tražite da svi oko vas budu poput sjenke.
LJUBAV: Emotivno ćete biti pritisnuti od strane jedne muške Škorpije ukoliko ste žena Strijelac. Ako ste muškarac Strijelac, onda vas očekuje apsolutna sloboda.
ZDRAVLJE: Stres pred vama.

JARAC

POSAO: Većina Jarčeva ovog racionalnog zemljanog znaka nema problema sa novcem. Potrebno vam je još više posla. Previše ste ambiciozni.
LJUBAV: Emotivno se osjećate napušteno. Da li ste vi uopšte napušteni ili ste možda nekoga ostavaili? Važno je biti iskren i realan, i priznati šta se zapravo dešava u vašoj duši i srcu.
ZDRAVLJE: Bolje se osjećate.

VODOLIJA

POSAO: Dinamične Vodolije pune strasti i energije ne miruju. Sve su oči usmjerene na vas. Postavlja se pitanje do kada će to da traje.
LJUBAV: Moguće poznanstvo sa starijom osobom od vas! Volite situacije koje su neobične.
ZDRAVLJE: Osjetljivo grlo.

RIBE

POSAO: Ribe koje rade u ustanovama zatvorenog tipa ili su okrenute temama koje traže duhovni rad, imat će uspjeha.
LJUBAV: Emotivno ste vezani za osobu iz prošlosti. Vi se ne viđate sa tom osobom, ali vam je stalno u mislima.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Komentari

komentara