Magazin

Dnevni horoskop za 19. Juni 2018: Blizancima se smiješi romansa sa jednom Vagom, Lav vizionarski nastrojen, Škorpiju saradnici ne prepoznaju…

Napisao H. H.

Danas je utorak 19. juni/lipanj 2018. godine. Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za svaki horoskopski znak posebno…

OVAN

POSAO: Ušli ste u nestabilan period. Moguće je kašnjenje nekih isplata ili odlaganje ugovorenih poslova. Potrudite se da se prilagodite situaciji ili da osmislite rezervni plan prihoda.
LJUBAV: Sreća je pa partner ima veliko povjerenje u vas. Ako vas direktno ne bude obasipao pažnjom učinit će to na diskretan način, piše “Aura“.
ZDRAVLJE: Noge kao da vas izdaju.

BIK

POSAO: Saradnici se polako uklapaju u vaš sistem rada. To se desilo pošto su se uvjerili koliku radnu energiju imate. Ipak, moguća je promjena posla, pošto je još neko vidio vaše zalaganje.
LJUBAV: Zaželjeli ste se promjene. Neko vam golica maštu i na pomolu je nova veza ili avantura.
ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete danas izuzetno sarađivati sa Ribama ili jednim Rakom. Posvećeni ste poslu i zajedničkim idejama. Imate sjajnu radnu energiju i dosta svježih ideja.
LJUBAV: Današnji dan je kao stvoren za slobodne Blizance. Moguća romansa sa jednom Vagom. U svakom slučaju dan je pun zanimljivih situacija.
ZDRAVLJE: Prekontrolišite vid.

RAK

POSAO: Osjećate se poletno i to je najvažnije. Period teške finansijske situacije je iza vas. Stvari će se polako vraćati u normalu. Ali, najvažnije je da ne dozvolite da vaša radna energija opada.
LJUBAV: Dosta sigurnosti vam ulijeva osoba koja je pored vas i to vas čini rasterećenim. Vi ćete uzvratiti više nego što partner očekuje.
ZDRAVLJE: Ne dižite teške terete.

LAV

POSAO: Danas će vam jedan Ovan biti dobar saradnik. Vi gledate u budućnost. Vizionarski ste nastrojeni. Sve što činite, gledate barem nekoliko koraka unaprijed.
LJUBAV: Lavovi danas mogu biti usamljeni. Jedino ko će moći potpuno da vas razumije jeste vaš horoskopski znak Lav.
ZDRAVLJE: Problemi sa ušima.

DJEVICA

POSAO: Kada je posao u pitanju vi ste današnji dan počeli još juče. Ništa ne prepuštate slučaju, pošto ste nedavno platili cijenu zbog nemara nekih kolega. Dobre prilike se javljaju za započinjanje privatnog posla.
LJUBAV: Ponovo ste zapali u monotoniju na emotivnom planu. Srećom, poznanstvo sa osobom stranog porijekla može to da promijeni.
ZDRAVLJE: Bez problema.

VAGA

POSAO: Danas niste ona osoba koja vuče konce u poslu. Ali, pratite rad ekipe i “pokrivate” rupe. Taj dio posla nije odmah vidljiv, ali je veoma koristan. Benefiti će isplivati kasnije.
LJUBAV: Niste danas u raspoloženju da dijelite emocije. Gledali bi ste film ili išli u provod, ali samo tamo gdje vi hoćete, Neko pored vas može da se osjeća zapostavljeno i da vam to nabija na nos.
ZDRAVLJE: Poremećaj rada žijezda.

ŠKORPIJA

POSAO: Vi ste danas u svojim mislima. Saradnici vas ne prepoznaju. Oni ne znaju da ste vi u mislima negdje daleko. Moguće je da ćete dogovoriti put u inostranstvo.
LJUBAV: Šarmirate sve oko sebe. Moguće je da ćete biti fatalni za neke osobe rođene u znaku Strijelac ili Lav.
ZDRAVLJE: Problemi sa plućima.

STRIJELAC

POSAO: Ovo može da bude jedan od vaših naopakih dana. Često nećete ni kako vi hoćete. Kolege ne mogu da uspostave komunikaciju sa vama.
LJUBAV: Previše ste stogi prema partneru. Uočavate sve njegove mane, pa i one koje ne postoje. Probajte da relaksirate komunikaciju.
ZDRAVLJE: Posjetite kardiologa.

JARAC

POSAO: Intuicija i pozizivna energija vas vode ka vrhu. Pazite kome otkrivate tajne. Neko bi mogao da na vašu štetu iskoristi informacije koje ste u bezbrižnom i neobaveznom razgovoru pomenuli.
LJUBAV: Niste sitničavi i to je ono što partneru danas prija. Puštate da stvari teku svojim tokom.
ZDRAVLJE: Kosti i zzglobovi su osjetljivi.

VODOLIJA

POSAO: Vaša inteligencija proizvodi mnogo inventivnih rješenja. Neka su već usvojena, druga će doći na red. Nemojte da se potresete ako za neke ideje vaši nadređeni nemaju sluha.
LJUBAV: Emitujete dosta topline prema partneru. On prosto ne zna kako da se postavi. Vaša nježnost ne poznaje granice.
ZDRAVLJE: Nervoza.

RIBE

POSAO: Period napetosti je prošao. Prethodnih dana kao da niste bili svoji. Niste mogli da se skoncentrišete na najprostije zadatke. Polako izlazite iz te faze.
LJUBAV: Nježni ste i raspoloženi za romantične trenutke. Dopada vam se vaš partner i dopada vam se zajednička prošlost.
ZDRAVLJE: Pazite na sinuse.

Komentari

komentara