Magazin

Procurila vijest – Boba i Marija iz "Žikine dinastije" ulaze na "Farmu" i u kuću "Velikog brata"?

Napisao admin

Čelnici „ružičaste televizije“ pregovaraju s Rijaldom Kadrić o dolasku u Lisović nakon što je „Emotion“ rezervisao Vladimira Petrovića za „Velikog brata“ .


Boba i Marija u Žikinoj Dinastiji (Foto: kurir-info.rs)

Nakon što je procurila vijest da će u kuću „Velikog brata“ ući Vladimir Petrović, koji je glumio Bobu u „Žikinoj dinastiji“, čelnici Pinka su stupili u pregovore s njegovom djevojkom s ekrana Marijom, odnosno Rijaldom Kadrić, saznaje Kurir.

– Rijalda živi u Londonu, ali to produkciji TV Pink nije predstavljalo problem da dođe do nje i kontaktira s njom povodom njenog učešća u „Farmi“. Glumica je zainteresovana da se poslije toliko vremena vrati na televiziju, pa postoje velike šanse da će se to i dogoditi – otkriva izvor Kurira i napominje da će se, ako da svoj pristanak, Rijalda učesnicima „Farme“ vjerovatno pridružiti nekoliko dana kasnije.

Rijalda sada ima 50 godina. Devedesetih je napustila Srbiju i preselila se u Englesku. Bila je voditelj Glasa Amerike, a prema nezvaničnim informacijama, udata je za vlasnika nekoliko hotela.

„Farma“ na TV Pink počinje u utorak. Ekskluzivac „City Recordsa“ Davor Marković dobiće priliku da odmjeri snagu s ostalim farmerima, dok se s glumicom Katarinom Žutić još pregovara.

kurir-info.rs

Komentari

komentara