Magazin

Uvrede su pale – Goga Sekulić tužila Emira Hadžihafizbegovića!

Napisao admin

Emir Hadžihafizbegović se za šest godina nijednom nije pojavio na sudu kako bi pokušao opravdati uvrede na račun Goge Sekulić, koja ga je tužila i zatražila milijunsku odštetu jer ju je na hrvatskoj televiziji nazvao srpski droljom!


Goga Sekulić tuži Emira Hadžihafizbegovića (Foto: alo.rs)

Naime, prošle sedmice bilo je posljednje ročište, kojem je, pored Goge, nazočio i njezin otac. On je ispričao kako se osjećao kad je čuo što je ovaj glumac rekao o njegovom djetetu!

– Drago mi je što će u aprilu biti donesena konačna presuda. Emir nijednom za šest godina nije došao na sud, iako redovito dolazi u Beograd i glumi u predstavama. Svaki put na ročište dođe neki novi advokat. Sretna sam što će sve uskoro biti završeno- kaže Goga

Što je Emir pričao o Gogi:

– Srbijanske drolje zavode Bošnjake, koji se onda odaju alkoholizmu. Iz Srbije nam se servira duhovna pornografija koja se lansira preko televizije. Srbijanske pjevačice zavode mlade ljude, koji se odaju alkoholizmu, zbog čega dolazi do masovnih tuča, pa čak i do ubojstava. Ja mislim da su one drolje jer čim ona dođe i kaže kako voli pjevati bez gaćica, Goga Sekulić, a neka druga da popije litar alkohola, to je za mene drolja i ostat drolja!

 

pulsonline.rs

Komentari

komentara