Magazin

ZMBT 5 – Kadri se udvarao go-go plesač!

Napisao admin

Izgleda kako mlađahni učesnik showa 'Zvijezda možeš biti ti', Elvin Kadrić Kadra nije samo miljenik ženskog dijela publike, te da za njim ne lude samo tinejdžerke, već vjerovali ili ne i muškarci.


Elvin Kadrić (foto: cure.ba)

Naime, Elvin je ovoga petka pred sami početak showa dobio poruku koja je pisana u ženskom rodu. Sve to ne bi bilo neobično da za Kadru nije uslijedio šok kada je saznao da je poruka od strane muške osobe.

S obzirom na to kako njegov broj telefona imaju samo rijetke osobe, njemu je bilo vrlo čudno da mu dolazi poruka tako sumnjivog sadržaja. Kako to nije bila jedina poruka, Kadra je odlučio da se baci u istragu, a vrlo brzo je saznao kako iza svih poruka stoji S.F. Inače, isti taj S.F. se već pojavljivao u nekoliko televizijskih emisija, gdje se predstavio kao go-go plesač.

Poruka u kojoj piše: ‘Djesi duso ja sam dobila broj od jedne tvoje drugarice ti se meni vec odavno svidjas da li bi se mogli ti i ja upoznat nekad i sretno veceras na sou pusa’, svakako je još više naljutila mladog Kadru, koji voli istaći kako je velikog srca.

Sva sreća da je Kadra velikog srca, jer se sa dotičnim dečkom koji mu je slao poruke našao oči u oči na snimanju ZMBT-a, odmah nakon što je saznao njegov broj. Tom prilikom ga je samo opomenuo da ne šalje više takve poruke, a za portal Ekskluziva.ba povodom ovoga slučaja, Kadra je sav ljutit i zabrinut izjavio:

– Htio sam ga samo malo štipnuti za obraz i pokazati ko sam. Ako dobijem još samo jednu poruku od njega, tada ću postupiti drugačije.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara