Magazin

Porodica ponovo na okupu – Prva fotografija Severine i Milana poslije pomirenja (FOTO)

Napisao admin

Poslije mnogo spekulacija i nagađanja, porodica Popović ponovo je na okupu a dokaz za to je i prva zajednička fotografija poslije pomirenja Aleksandrovih roditelja.


Severina i Milan sa sinom (Foto: smedia)

Predsjednik Fonda B92 Veran Matić uručio je orden Aleksandru, sinu Milana Popovića i Severine Vučković, bebi heroju i inspiraciji za učešće u akciji Bitka za bebe.

Orden je uručen Aleksandru povodom prvog rođendana koji je nedavno proslavio. Aleksandar je beba-heroj i inspiracija Milanu Popoviću za učešće u akciji “Bitka za bebe” i “Bitka za porodilišta” i to sa rekordnim donacijama kojima je kupovana oprema za porodilišta i to još dok je Aleksadar bio u maminom stomaku, kao i poslije rođenja. Kako se širila akcija, učešće Milana Popovića je bilo sve intenzivnije i do danas je donirao više o 1,2 miliona eura Bitci za bebe.

I tako je, poslije mnogo medijskih spekulacija konačno potvrđeno da su se pjevačica i biznismen pomirili i da je porodica ponovo na okupu. Tim povodom nastala je i prva zvanična zajednička fotografija Severine i Milana poslije pomirenja.

smedia

Komentari

komentara