Magazin

Lunarni haos i pomračenje: Plavi i krvavi mjesec u istom danu, a to će posebno pogoditi ove znakove!

Napisao A. K.

Iako će 31. januar 2018. i te kako imati uticaj na sve, posebno će pogoditi Bika, Škorpiju, Lava…

Posljednjeg dana u januaru 2018. godine stiže nam pomračenje Mjeseca, ali ova lunarna eklipsa biće nešto drugačija u odnosu na ostale. Naime, 31. januara pun Mjesec biće i “plav” i “krvav” istovremeno, kako to astrolozi popularno nazivaju. “Plavi” jer je drugi pun Mjesec u istom kalendarskom mjesecu, a “krvav” jer je prvo pomračenje Mjeseca u aktuelnoj godini. Dakle, ne moramo ni da naznačimo koliko vas čudnih situacija očekuje, piše “Aura“…

Neobični događaji, netipična ponašanja, opšti haos i konfuzija stižu svima, a ono što će ovaj fenomen okarakterisati u astrološkom smislu jeste sveopšta jurnjava za novcem, kao i pokušaj da se otrgnemo od prošlosti i fokusiramo na budućnost. Faza “plavog Mjeseca” je prilika da u novu godinu uplovima čisti od analize prošlosti i da u budućnost uđemo čisti od prethodnih trauma ili negativnih dešavanja.

Zanimljivo je da će 31. januar, iako će i te kako imati uticaj na sve, posebno pogoditi slijedeća četiri horoskopskih znakova.

Bik

Pripremite se da budete dobro prodrmani, sve do same srži. Zahvaljujući ovom lunarnom haosu doživjećete potpuni preobražaj i vaši stavovi i lična filozofija će se iz korijena promijeniti. Budite spremni da prihvatite te promjene, umjesto da im se opirete.

Lav

Oni će u ovoj fazi biti u centru pažnje. Svi pogledi usmjereni su na Lavove, a vrijeme je da se oni fokusiraju na sopstvene emocionalne potrebe. Takođe, vrijeme je da poradite na svom samopouzdanju i da se posvetiti sebi, kako fizički, tako i psihički.

Škorpija

Ovo pomarečenje Škorpijama će otvoriti pozitivne promjene na poslovnom planu i konačno im donijeti prilike za konkretni napredak. Takođe, okolina će početi da ih više cijeni i drugačije percipira. Dolazi i do niza malih, ali važnih pozitivnih promjena u životu.

Vodolija

Osjetićete značajne promjene u odnosu sa drugima. Ono što vam slijedi jeste dobra lekciju u uspostavljanju balansa u odnosima i to da ne možete očekivati uvijek da se drugi ponašaju shodno vašim željama.

Komentari

komentara