Magazin

Šta nas čeka tokom vladavine Vodolije: Sreća se smiješi vazdušnim znakovima!

Napisao A. K.

Vladavina Vodolije počela je 20. januara u 4:09 ujutro po srednjeevropskoj vremenskoj zoni. Prelaskom Sunca iz Jarca u Vodoliju prizeman i oprezan pogled na život ustupa mesto idealizmu i eksperimentisanju jer novi vladar je znak intelektualca, mislioca, naučnuika i društvenog aktiviste

Zahvaljujući promenjenoj klimi, u ovom periodu ćete biti pustolovniji i voljniji da iskušavate ređe korišćena rešenja. Mnogi će detektovati uverenja, pretpostavke i običaje koji su ih sputavali, pa će ih podvrgnuti preispitivanju.

Tokom doba Vodolije učenje će dobiti na važnosti. Ako i inače rado upijate nova znanja i ideje, taj proces će ovih nedelja dobiti pojačan zamah. Ako uobičajeno zanemarujete ono što se odvija u vašoj okolini, sad će vas nešto navesti da se trgnete i otvorite četvoro očiju.

Postaćete svesniji svega što vas ograničava i što je dotrajalo u vašim životima. Bacićete se na uklanjanje otpada, smetnji i prepreka te na uvođenje onoga što vam nedostaje. To bi mogla da bude nova tehnologija i nameštaj, ili ljudi kakvi vas do nedavno nisu zanimali. Veliki su izgledi da će vas novi poznanici zapanjiti svojim poimanjem života.

Sveže ideje koje će vas ispuniti navešće vas na razmatranje promene profesije, studijske grupe, prebivališta ili bračnog statusa. Neki će se angažovati u nevladinim organizacijama i uključiti se u borbu protiv društvenih nepravdi, ali će biti lakoverni i laka meta manipulatora koji rade u interesu skrivenih centara moći.

Osim za same Vodolije, period do 18. februara biće povoljan za Blizance, Vage, Ovnove i Strelčeve, dok će za razliku od njih Bikovi, Škorpije i Lavovi osetiti blag pad energije i raspoloženja. Škorpije će štititi povoljni Jupiter u njihovom znaku, pa će mirnije nego inače podneti ovaj deo godine.

Izvor: tportal.hr

Komentari

komentara