Magazin

"Gologuzi" Romeo i Julija – Mladi kineski par htio da se ubije zbog roditelja! (FOTO)

Napisao admin

Dvoje zaljubljenih Kineza skinuli su se do gole kože i prijetili da će se baciti sa nadvožnjaka na prometnom putu protestujući zbog zabrane njihovih roditelja da se viđaju.


Policija Kina (foto: Foto: globalpost)

Dvoje zaljubljenih u provinciji Guangzou izazvali su pravu pometnju na prometnom putu kada su se skinuli “do gole kože” i pretili da će se baciti sa nadvožnjaka. Oni su se na taj korak odlučili jer im roditelji brane da se viđaju.

– Naši roditelji kažu da ne možemo da budemo zajedno, a mi smo htjeli da pokažemo cijelom svijetu da nemamo šta da sakrijemo – kaže ovaj par, koji je u strasnom zagrljaju, potpuno nag, stajao na prometnom nadvožnjaku čak dva sata.

Oni su tvrdili da neće sići s nadvožnjaka dok god svi ne vide koliko znače jedno drugom i dok ne uvjere sve u to da roditelji nikada neće uspjeti da ih rastave.

Kako su objasnili u policiji, pustili su par da “gologuz” stoji na mostu čak dva sata, jer su se nadali tome da će svež vjetar ohladiti njihovu strast i odvratiti ih od ludorija. Ipak, kako kažu, imali su veliki problem sa regulisanjem saobraćaja, naročito sa motociklistima, koji su pokušavali da priđu bliže i zagledaju ih.

U Kini protesti na prometnim saobraćajnicama i mostovima nisu rijetkost, ali se prikazivanje nagog tijela u javnosti smatra skandaloznim, piše Mondo.

cure.ba

Komentari

komentara