Magazin

Veliki Halidov fan – I Hurem dolazi na koncert Halida Bešlića !

Napisao admin

Ljepša polovina Sulejmana Veličanstvenog, čuvena Hurem, stiže u Beograd.


Halid Bešlić i Hurem (foto: balkandzije.net)

Naime, pored Bali-bega, to jeste Buraka Ozdživita, koji treba da se pojavi 02. marta na koncertu legende narodne muzike Halida Bešlića, dolazi i Merjem Uzerli, koju će dovesti njen kolega, saznaje ‘Alo’ od dobro obaviještenog izvora bliskog organizatoru koncerta.

‘Kada je saznala da Burak ide na koncert Halida Bešlića, Merjem Uzerli je izrazila želju da i ona krene sa njim uz obrazloženje da je Halidov veliki fan i da ga je slušala još prije nego što je postala poznata u klubovima u Njemačkoj, gdje je rođena. Čim je saznala da Bali-beg voli Halida Bešlića, predložila mu je da pođe sa njim u Beograd” – otkriva izvor lista ‘Alo’ i objašnjava kako će izgledati posjeta slavnih Turaka srbijanskoj prijestolnici:

– “S obzirom na to da početkom marta imaju pauzu od nekoliko dana, oni će se pojaviti u “Kombank areni” kao Bešlićevi specijalni gosti, koji će sa njim otpjevati neke njegove najveće hitove. Kada je bio siguran da Merjem Uzerli dolazi sa njim, Burak je pozvao Halida i saopštio mu da dovodi Hurem, rekavši mu da ona ima gotovo sve njegove CD-ove. Pjevač je svoje saznanje podijelio sa suprugom Sejdom, koja je cijelom komšiluku ispričala kako Hurem stiže na Halidov koncert u Beograd. Priča se brzo pročula po sarajevskoj čaršiji, pa je Halid nakon ovoga u velikom problemu jer svi žele da krenu sa njim za Beograd kako bi upoznali svoje ljubimce iz serije. Bešlić će morati da organizuje privatni autobus kako bi bar nekolicini prijatelja ispunio ovu želju”.

Organizator ‘Music star production’ potvrdio je ova saznanja.

– “I mi smo bili iznenađeni kada smo saznali od Halida da treba da dođe i Merjem Uzerli. Znamo da su Halid i Bali-beg prijatelji i da upravo Burak treba da je dovede za Beograd. To će se sigurno i dogoditi, osim ako ih u tome ne spriječe poslovne obaveze. U svakom slučaju, koncert Halida Bešlića 02. marta u “Kombank areni” biće pravi spektakl.

alo / biscani.net

Komentari

komentara