Magazin

Turski zavodnik – Bali-beg specijalan gost na koncertu Halida Bešlića?!

Napisao admin

Popularni turski glumac Burak Ozdživit 2. marta najvjerovatnije dolazi u Beograd, i gostovaće na nastupu našeg pjevača sa kojim se ranije upoznao.


Bali beg gost na koncertu Halida Bešlića (foto: telegraf.rs)

Kako Telegraf nezvanično saznaje, postoje velike šanse da turski glumac Burak Ozdživit, popularni Bali-beg iz serije “Sulejman Veličanstveni”, bude specijalni gost na koncertu Halida Bešlića u “Kombank areni” koji je zakazan za 2. marta!

– Halid i Burak su se upoznali prije nekoliko godina, i sada bi turski glumac po prijateljskoj osnovi mogao doći u Beograd na Bešlićev nastup. Dobra volja postoji s obje strane, i svi se nadaju da će Ozdživit uspjeti uskladiti poslovne obveze i skokne do Srbije – ispričao je izvor Telegrafa blizak organizatorima Bešlićevog koncerta.

Samo zamislite ludnicu koja bi nastala u “Areni” kad bi Bali-beg izašao pred publiku i sa Halidom, primjerice, zapjevao “Eh, kad bi ti” … Pa, nema tog osiguranja koje bi spriječilo žene da izvrše “desant” na binu .

Također, uvelike se priča i o eventualnom dolasku Buraka Ozdživita u Beograd s plesnom grupom “Vatra Anatolije”, i prema informacijama Telegrafa, pregovori su i dalje u toku, ali je trenutno potpuno neizvjesno hoće li turski zavodnik zaista krajem marta ili početkom aprila, s čuvenom turskom plesnom grupom nastupiti u Srbiji.

telegraf.rs

Komentari

komentara