Magazin

Poznata voditeljka se ne krije – Suzana Mančić opet zategla lice

Napisao admin

Suzana Mančić otvoreno vodi bitku sa starenjem i zadovoljna rezultatima poslije najnovijeg hirurškog zahvata na svom licu otkriva da je pronašla tajnu ljepote.


Suzana (foto:cure.ba)

Početkom ove nedjelje najpoznatija srpska loto djevojka je na jednoj privatnoj beogradskoj klinici uradila lifting lica na poseban način, drugačiji od nekoliko prethodnih o kojima je takođe otvoreno govorila.

– Ne znam čemu fama oko toga. Estetska hirurgija je blagodet i pošast savremenog doba. Zašto bi smo bile zarozane i stare kad možemo da budemo zadovoljne jer uspijevamo da brišemo godine, odnosno tragove koje ostavljaju na našim licima. Zatezala sam lice podvrgnuvši se ozbiljnoj operaciji, ali kod najboljih stručnjaka u svom poslu, u domenu estetske hirurgije. Svima, u koliko mogu to sebi da priušte u ova krizna vremena, bih preporučila minilift kao najbolji način peglanja bora, a jeftiniji je od klasičnog fejsliftinga- rekla je Mančićeva. Ona je otkrila i da su rezultati odmah vidljivi, kao i da je zahvat bio bezbolan, a oporavak veoma brz.

– Nisam imala nikakve komplikacije, podlive, vidljive rezove i slične stvari. Minilift se radi pod lokalnom anestezijom i nema nikakvih reakcija iako se radi o složenoj operaciji. Već sutradan lice izgleda predivno, svježe, podmlađeno… i ako frizurom, odnosno kosom, prekrijete dio kod ušiju, gdje ulaze te niti kojima se radi, sve izgleda besprijekorno. meni se bilo opustilo lice jer dugo nisam ništa radila na njemu, posebno donji dio. Sada je to sve zategnuto i podignuto tako da je razlika velika. Dobijam komplimente i od muškaraca i od žena- rekla je Suzana.

Voditeljka, koja od učešća u šou programu “Prvi srpski kuvar” odmara jer već dugo nema voditeljski angažman, priznaje da bi u potpunosti bila zadovoljna sobom ukoliko bi uspjela da oslabi još koji kilogram.

– Narednih pet do sedam godina sam mirna jer će lice biti zategnuto, dok kod nekih ranijih metoda rezultati se vide samo par godina i lice vrlo brzo bude opuštenije nego što je bilo. U suštini, meni je i najbitnije da lice bude lijepo, čak i bez šminke. Prizanjem da bi voljela da imam nekoliko kilograma manje i poradiću na tome- zaključila je plavokosa dama.

Blic.rs

Komentari

komentara