Magazin

Nikad nije izgledala bolje – Saznajte kakav "pakleni plan" priprema Milica Pavlović (FOTO)

Napisao admin

Atraktivna pjevačica snimila spot za novu pjsmu, čija se premijera očekuje u najskorije vrijeme, a spot će ostaviti bez daha sve, posebno pripadnike jačeg pola.


Milica Pavlović (Foto: IDJPhotography™)

Atraktivna pjevačica Milica Pavlović je završila snimanje spota za novu pjesmu “Pakleni plan”. Ekranizacija sigurno novog hita vatrene Leskovčanke snimana je punih 20 sati u KPGT-u, a za režiju spota bili su zaduženi Andrej Ilić i Đorđe Trbović, dok je Milica i ovaj put izgled povjerila provjerenim saradnicima – za stajling je bila zadužena Ana Šain, a za frizuru Aleksa la Vie. Inače, Pavlovićeva je zbog spota bukvalno svaki dan bila u teretani kako bi joj linija bila savršena za snimanje što moramo priznati da je uspjela, a da ova mlada pjevačica ima ogromnu energiju dokazala je, jer je nakon snimanja otišla na iscrpan nastup u Gračanici, što je bio njen prvi nastup na Kosmetu.

Milica je svoju liniju toliko dovela do perfekcije, da muškom dijelu ekipe koja je radila spot nije ni malo bilo svejedno dok su je gledali kako zanosno njiše kukovima i uvija se dok snima scene za spot. Zahvaljujući Pulsonline.rs dostupne su vam fotografije sa snimanja spota.

Pažnja, Milica nikada bolje nije izgledala!!! Šta kažete?

smedia

Komentari

komentara