Magazin

Posljednjih mjesec dana bilo joj je najteže: Donna Ares pred smrt ostavila muža, a poruka koju je tada objavila sve je rasplakala! (FOTO)

Napisao H. H.

Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, jedna od najboljih pjevačica sa ovih prostora čiji je vokal, ali i karater umnogome bio jedinstven, preminula je danas u 41. godini. Iako se dva puta junački izborila sa kancerom, dajući snagu svim ljudima koji dijele istu muku kao i ona, Dona je u sebi preživljavala pravu životnu dramu.

Nakon što joj se treći put vratio rak, Dona je hrabro poručivala da će izdržati i to, te da se nikada neće predati. I nije. Čak ni pored činjenice da se neposredno pred smrt rastala od muža Džavida Ljubovcija.

 

Dona je sve iznenadila kada je 24. avgusta objavila njihovu zajedničku fotografiju koju je precrtala crvenim slovom “iks“, uz sljedeću poruku:

 

– Gotovo je i nije mi žao! Gdje nema povjerenja tu nema ničega!!! Nikada! Zbogom, hej hej… Goodbye!!! Forever! – napisala je Dona.

 

– Ja ne trebam ovdje nikom da se objašnjavam i ne zanima me ni tvoje mišljenje… Možeš slobodno da odeš i nikad se ne vratiš na moj profil, povedi i ove što se s tobom slažu –jedan je od komentara koje je Dona napisala onima koji su se čudili pomenutoj objavi i poruci.

 

Kako su tada pisali bosanski mediji, Dona se neposredno prije objavljene poruke iz Danske, u koju je sa Džavidom otišla početkom 2016. godine, vratila u rodni Bihać.

 

– Da, tu je, vidim je povremeno kad izađe, obično s prijateljicom Sabinom. Uvijek je puna života, naša Dona, svaka joj čast! Smršala je malo, stavila ekstenzije, na osnovu njenog sadašnjeg autfita ne bi se moglo zaključiti kroz šta je sve prošla – rekla je tada jedna Donina komšinica. ekskluziva.ba

Komentari

komentara