Magazin

Bivša žena slavnog muzičara ZAPALILA dadilju u dvorištu vile od 1.000.000 funti!

Napisao H. H.

Bivša žena poznatog muzičara optužena je za stravično ubistvo 21-godišnje dadilje

Sabrina Kouider optužena je za jezivo ubistvo dadilje Sofi Lajonet, 21-godišnjakinje iz Francuske!

Sabrina (34), bivša žena poznatog muzičara, irskog pevača Marka Voltona, osnivača poznate grupe “Boyzone”, optužena je zajedno sa Osemom Medounijem (40) da je ubila, a potom i zapalila Sofi, koja je sa Sabrinom i njenom ćerkom i sinom godinu dana, a u London je došla kako bi naučila jezik.

Kako piše britanski “The Sun”, telo je pronađeno u dvorištu vile od 900.000 funti, u jugozapadnom delu Londona u mestu Southfields, i to kada su roditelji dece koju su vodili u školu, primetili ogroman dim i nesnosan smrad iz dvorišta.

– Policija nije bila u mogućnosti da proceni koliko godina i kog je pola leš, pošto je bilo toliko spaljeno – navodi britanski “Telegraf”.

Sabrina i Osem saslušani su u petak.

Sabrina i irska zvezda Mark Volton imaju jedno dete, a nakon rastanka od nje muzičar se preselio u Los Anđeles gde i danas živi.

Kako pišu britanski mediji, Sabrina je francusko-alžirskog porekla, a predstavlja se kao dizajnerka, stilistkinja, šminkerka, te kantautorka. Navodno, prilično je imućna, vodi bogat društveni život, a dadilju je po spekulacijama plaćala svega 50 funti mesečno.

Komentari

komentara