Magazin

DOŽIVIO OGROMNE KRITIKE – Biskup u kadi sa četvorogodišnjom unukom

Napisao admin

Djevojčica je, prema biskupovoj priči, utrčala u kupatilo insisitirajući da “uskoči” kod djede u kadu, a majka joj je to dopustila i napravila je snimak. U svoju odbranu, biskup je istakao kako su i on i unuka imali kupaće gaćice


Biskup sa unukom u kadi (Foto: telegraf.rs)

Lari Troter, čikaški biskup i pastor crkve Slatkog Svetog Duha postavio je na Instagram fotografiju na kojoj se sa četvorogodišnjom unukom kupa u kadi punoj pjene, ne očekujući pravu lavinu pogrda, koje su sasvim prirodno uslijedile na društvenim mrežama.

Naime, pomenuti ponosni djeda primio je oko 1.200 online poruka punih vulgarnosti, u kojima ga između ostalog nazivaju i “pedofilom”, “čudovištem” i “zlostavljačem djece” preporučujući mu da napusti crkvenu službu.

Kako bi se odbranio, Troter je pristao da gostuje u radio emisiji “Jutarnji šou” Džona Hane, u kojem je pokušao da se odbrani od optužbi, istovremeno objašnjavajući da je fotografija nastala kad se kupao, dok su mu ćerka i zet sa unukom bili u posjeti, i da su i on i unuka na sebi imali kupaće gaćice.

Djevojčica je, prema njegovoj priči, utrčala u kupatilo i insisitirala je da “uskoči” kod djede u kadu, a majka joj je to dopustila i napravila je snimak. Jedan član porodice je onda, ne pitajući ga za dozvolu, postavio fotografiju na “Instagram”, društvenu mrežu za razmjenu fotografija.

Troter je bio prinuđen da se suoči i sa pridikama kolega sveštenika i propovjednika, od kojih mu je jedan poručio:

– Biskupe Troteru, ne gospodine! Ni jedan muškarac nikada ne bi trebalo da se kupa sa ženskom osobom iz svoje porodice ili kruga prijatelja. To je samo za čovjeka i njegovu suprugu. Ovakvo ponašanje je potpuno neprilično!

telegraf.rs.

Komentari

komentara