Magazin

Biznis horoskop za 2013 – Kome će stizati novac sa svih strana?!

Napisao admin

Biće i novca i posla, ali samo ako "zavrnemo rukave" i prepoznamo dobre prilike. Rakovi trebaju surađivati ​​sa strancima, Vodenjaka pokrenuti obiteljski biznis, Lavovi "ortački".


Novac (Foto: Cure.ba)

OVAN
Očekujte da ćete se naraditi ove godine, ali i da ćete se trebati prilagoditi drugima i okolnostima. Nemojte odugovlačiti s promjenama koje su neophodne. Možda ćete morati uzeti neki kredit za početak ili dovršetak nešto u vezi s poslom. Kredit uzimajte samo u ove svrhe! Pokušajte se usredotočiti ne posao i na zaradu, a početkom godine je moguće suradnja s ljudima koji nisu iz vašeg mjesta boravka. Svakako, dobra godina je pred vama, ali može donijeti velike gubitke ako ne znate koji je vaš cilj i ako posuđivati drugima novac.

BIK
Na početku godine, do proljeća, bit ćete nervozni zbog posla. Zato je neophodno da se usredotočite na poslovne obveze kako biste ih završili na najbolji mogući način. Morat uložiti dodatnu energiju kako se ne biste nervirali. Uspjeh dolazi brzo, ali samo ako dobro sve isplanirati. Od kraja siječnja do lipnja, priljev novca preko nekih neočekivanih poslova ili iskorištenih prilika. Potrudite se da surađujete više sa muškarcima, s ljudima koji nisu iz vašeg mjesta stanovanja. Napominjemo da će se suradnja s inozemstvom poboljšati, ali da neće biti baš sjajna do srpnja. Ukoliko se bavite trgovinom ili pisanjem, očekujte uspjeh tek u drugoj polovici godine.

BLIZANCI
Možda ćete raditi neki posao koji vam se baš i ne dopada. Ove godine ne možete puno birati. Nemojte se nervirati ako mislite da gubite vrijeme, jer je bolje raditi bilo što nego sjediti kod kuće. Ukoliko se preforsirate na poslu, može doći do pada imuniteta i bolesti. Zato, ne pretjerujte. Normalno je da od pretjeranog napora čovjek ne bude raspoložen, ali okrenite se sebi uslobodno vrijeme, čitajte ili radite nešto što volite. Pripazite da vam neko ne pokrade stvari na poslu.

RAK
Nemojte se nervirati oko posla, već radite kako mislite da je najbolje. Od kraja siječnja će se mnoge stvari pokrenuti, stvari koje su do sada bile ukočene, sputane, one zbog kojih ste bili nezadovoljni. Pomak očekujte već od veljače do lipnja, a od srpnja će vam biti mnogo lakše, osjeti ćete rasterećenje, pa ćete moći lakše i raditi. Pokušajte povezati sa ženskim osobama koje nisu iz vašeg mjesta rođenja, može vam biti od pomoći.

LAV
Ukoliko ste planirali privatni posao, sada je prilika za to. Dogovorite se s obitelji ili prijateljima, razradite zajedno neki novi posao. Ukoliko ste već privatnik, ova godina će biti sjajna za vas. Samo pokušajte sve promijenite što vam do sada nije odgovaralo u poslu, ili u korijenu sasjeći sve sporne točke novog biznisa. Nemojte biti nerealni, razum je ono što se od vas traži ove godine. Dobro izbalansirajte posao i obiteljske obaveze.

DJEVICA
Konačno ćete moći odahnuti i početi štedjeti novac onako kako ste planirali. Nemojte se nervirati ako sve ne ide po planu, sada će biti bolje, mnogo bolje nego protekle dvije godine koje su bile veoma naporne. Pokušajte radite ono što volite, a ove godine će biti manje zastoja nego prije. Jedino što ćete na početku godine morati malo više uložiti napora da biste postigli željeno, a svi će vas ometati u tome. Samo gledajte sebe, jer vam neće niko biti od pomoći.

VAGA
Konačno će vama biti lakše. Od listopada osjećate promjene nabolje, pa će sada jedino biti aktuelna briga o novcu. Nije poželjno da uzimate kredit, osim ako ne želite uložiti u dom. Pokušajte raditi što bolje na poslu, ali nemojte se preopteretite. Obavezno se opustite kada god imate priliku, kako biste na poslu bili učinkovitiji. Od srpnja očekujte velika poboljšanja i lakšu situaciju na poslu. Proširenje posla ili neko unapređenje je sasvim izvjesno. Ne odustajte.

ŠKORPION
Što se vas tiče, nekako će novac dolaziti sa svih strana, ali nemojte ga trošiti na gluposti. Zašto? Zato što se osjećate pomalo depresivno i sve vam je teško, tako da ako mislite da ćete kupnjom nekih stvari poboljšati svoje stanje, nećete, to je sigurno. Probajte se ne razvlačite na više strana, da ne radite previše poslova u isto vrijeme jer nećete ništa uraditi kako treba. Od srpnja bolja novčana situacija.

STRIJELAC
Što se tiče novčane situacije, ove godine ćete morati mnogo raditi, ali više za ugled, nego za novac. Novac ćete imati, ali slava će biti ipak važnija. Pokušajte se sklonite od dušebrižnika, tako će vam život biti lakši i sretniji. Ne opterećujte se nevažnim stvarima, pazite što potpisujete. Ako početak godine ne izgleda sjajno, od srpnja je bolja situacija, piše Mondo.

JARAC
Nema više toliko poteškoća na poslu, pa se i manje nervirate. Sada se okrenite svojim željama i planovima, au tome vam mogu pomoći prijatelji. Pokušajte ne vjerujete svakome, i da ne posuđivati novac nikome. Od kraja lipnja ćete se suočiti s realnošću, jer će tada lažne nade nestati.

VODENJAK
Lijepo je što želite zabaviti na poslu, ali pokušajte iz toga izvući neku korist. Od srpnja očekujte proširenje posla, nove prilike, povećanje plaće. Jednom riječju – poslovne prilike će procvjetati! Pokušajte se usredotočiti na jednu oblast, a obitelj će vam biti od velike pomoći.

RIBE
Dosta iznenađenja i neugodnih i ugodnih vas očekuje u vezi s poslom. Pokušajte se dobro organizirate. U prvoj polovici godine očekujte dobre prilike, ali sve se više svodi na obećanja. Tek u drugoj polovici godine će se planovi realizirati. Budite pozitivni i uporni. Ne vjerujte svima i ne pričajte svima šta planirate, samo obitelji.

cure.ba

Komentari

komentara