Magazin

Luksuzna vila na Bel Airu – Zavirite u novi luksuzni dom Kim Kardashian i Kanye West (FOTO)

Napisao admin

Otkako je u drugom stanju, Kim Karadashian i njen partner Kanye West užurbano rade na pripremama za dolazak novog člana njihove obitelji. S tim u vezi, ovih su dana kupili i velelepnu vilu, u kojoj namjeravaju započeti zajednički život i zasnovati porodicu.


Kako smo i navikli od ovog para da sve što čine, čine s puno stila, tako su se i pri kupovini kuće odlučili za luksuzno i ‘bezobrazno’ skupo zdanje. 

Za luksuznu vila na Bel Airu, Kim i Kanya izdvojili su nevjerovatnih 11 milijona dolara. Poznatom paru koji rođenje svoga prvog djeteta očekuju u junu, prva komšinica će biti Jennifer Aniston. 

Luksuzna vila ima teretanu, kino, kozmetički i frizerski salon, kuglanu, dvoranu za košarku i unutrašnji i vanjski bazen. 

Dakako, za očekivati je da će ovo velelelpno prebivalište biti još luksuznije kada ga Kanye, koji je poznat po svojoj velikoj ljubavi prema dizajna interijera i odličnom osjećaju za estetiku, preuredi po svom ukusu i stilu. Do tada,  preporučujemo da zavirite u našu galeriju u kojoj vam donosimo nekoliko slika, već sada predivno uređenog ineterijera i eksterijera novog doma Kim i Kanye.

 

cure.ba

Komentari

komentara