Magazin

S KAKVIM STE MUŠKARCEM? EVO ŠTA TO GOVORI O VAMA

Napisao H. H.

Žene imaju neke svoje kriterije odabira muškarca koji dobrim dijelom počivaju na privlačnosti kako je one shvaćaju, ali nezanemariv uticaj ima i karakter žene – pogađate, lako je procijeniti karakter neke žene prema muškarcu kojeg je odabrala.

Pa da vidimo što možemo zaključiti iz raznih odabira – za početak, naravno, žene koje ulaze u vezu sa zauzetim muškarcem nemaju samopoštovanja, a takvom vezom pokazuju da nemaju ni poštovanja prema drugima, piše “Metro portal“…

Ima i žena s nedostatkom samopouzdanja, a njihov je najčešći odabir muškarac koji nije dovoljno zreo – recimo, nije spreman za vezu, planiranje budućnosti s partnericom i ne pokazuje osjećaje.

S druge strane, narcisoidne žene biraju upravo takve muškarce jer se takvi tipovi uzajamno snažno privlače – zaljubljeni su u sebe, uvijek su najglasniji i najotvoreniji, šarmiraju sve oko sebe, ali i moraju primati komplimete. Kako to traže jedan i drugi, takva veza obično ne traje drugo.

Za kraj, žene koje jednostavno moraju pomagati drugima i biti na usluzi – svi znamo barem jednu takvu koja se zapravo se trudi prikazati dobrom osobom – odabrat će muškarca koji definitivno nije dovoljno dobar za njih i treba ga popraviti. Veza s takvim muškarcem čini se više kao dobrotvorni projekat nego odnos ljubavnika.

Eto, da li ste se pronašle, drage naše? Niste? Odlično, znači da ste čisto OK osoba u prilično dobroj vezi, čestitamo!

Komentari

komentara