Magazin

Novi šokantni detalji: Ubica Jelene Marjanović je sa policijom tražio leš pjevačice

Napisao H. H.

Ubica Jelene Marjanović najvjerovatnije je bio na nasipu u Crvenki kod Borče dok je policija pretraživala teren u večeri kada je suprug Zoran prijavio nestanak pjevačice „Granda“, smatra tim stručnjaka Centra za forenzička istraživanja iz Novog Sada (CFI).

Na osnovu njihove detaljne analize, u koju je Kurir ekskluzivno imao uvid, oni su došli do zaključka da je Jelenino tijelo u kanal bačeno poslije završetka policijske potrage za njom, a prije nego što je tijelo pronađeno u kanalu, piše “Kurir“.

– Taj ko je dovezao tijelo znao je da je potraga završena. To je mogao da sazna samo na dva načina – tako što je sam bio tamo ili je imao pomagača koji mu je dojavio da na nasipu nema više nikoga. To znači da su ubica ili saučesnik bili na nasipu i koordinirali kada da je bezbjedno tijelo bude bačeno – objašnjava za Kurir direktor CFI doktor Nenad Šipka. On ukazuje na fotografije sa mjesta zločina, na kojima se vidi da je u blizini dijela kanala u kom je tijelo pronađeno zemljani put kojim su kola mogla da se dovezu do tog mjesta.

Komentari

komentara