Magazin

Detalji tragedije u Prijedoru: Alija zatekao suprugu s drugim, presudio im sjekirom!

Napisao H. H.

Alija Hrustić (1969) iz Prijedora nožem i sjekirom ubio je Azru Hrustić (1982) i Envera Halilagića (1976) iz Bihaća, jutros oko sedam sati u mjestu Kevljani, Srednji Jakupović, grad Prijedor, javlja Anadolu Agency (AA).

Kako je za AA potvrđeno u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka policijski službenici lišili su slobode osumnjičenog, a nakon kriminalističke obrade uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teškog ubistva biće sproveden u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka radi ispitivanja.

 

“Uviđaj na licu mjesta obavio je držurni tužilac Okružnoj javnog tužilaštva Banjaluka Siniša Marković, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Prijedor. Tužilac je naložio da se preduzemu sve potrebne istražne mjere i radnje, kao i vještačenje radi utvrživanja svih okolnosti počinjenog krivičnog djela a naložena je i obdukcija beživotnih tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu bh. entiteta Republike Srpske. Istraga o krivičnom djelu teškog ubistva je u toku”, naveli su u Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka.

Alija se sam prijavio policiji nakon što je usmrtio svoju suprugu, s kojom u proteklih nekoliko mjeseci nije živio zajedno, te muškarca kojeg je s njom zatekao, saznaju “Nezavisne” nezvanično.

Ženu i muškarca, usmrtio je u kući u mjestu Srednji Jakupovići, a u kojoj je ona kraće vrijeme stanovala.

Ta kuća, inače, nije vlasništvo supružnika. Potom se sam prijavi policiji.

Kako ističu mještani, koji Aliju poznaju, riječ je, inače, o mirnom muškarcu, za kojeg se nikad ne bi reklo da će nešto ovako učiniti. Kažu i da je u toku bila brakorazvodna parnica između supružnika.

 

Komentari

komentara