Magazin

PAKLENA CIFRA: Kada čujete koliko će Ana i Rasta ISKEŠIRATI za porođaj, ZAVRTIĆE VAM SE U GLAVI!

Napisao H. H.

Početkom godine popularna pjevačica Ana Nikolić je saznala da će ona i njen muž Stefan Đurić Rasta postati roditelji i od tada je počela da se priprema za taj važan dan.

Ništa nije htjela da prepusti slučaju, pa je na vrijeme rezervisala apartman u jednoj privatnoj bolnici u koji će se smjestiti tri dana pre termina za porođaj.

– Još prije više od mjesec dana Ana je zakazala porođaj carskim rezom. Htjela je da na vrijeme sve pripremi jer je pomalo uplašena. Kliniku je izabrala po preporuci, a i mnoge njene koleginice su se baš tamo porodile. U bolnicu će doći 20. juna, a tri dana kasnije joj je termin za porođaj. Naravno, sve to će dosta i koštati.

Samo za porođaj će platiti 300.000 dinara (oko 2400 eura), plus po 10.000 (80 eura) za svaki dan koji provede u apartmanu. Da je htjela da se porodi u državnoj bolnici, prošla bi jeftinije. Tamo apartman dnevno košta 50 eura, a porođaj je besplatan. Ipak, ona je povjerenje poklonila timu u privatnom porodilištu – rekao je izvor i dodao da Nikolićeva planira da se za 10-ak dana povuče iz javnosti.

Komentari

komentara